Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 8 let 40 týdnů
Chrudim - Ve čtvrtek 25. června ve 22.25 hodin vysílá Česká televize na svém programu ART film Kamenný příběh. Film vznikl před několika lety a byl...Celý článek »
vydáno před 11 let 8 týdnů
Zastupitel Roman Málek si řádně naběhl, když přišel na zastupitelstvo s požadavkem, aby bývalý radní Jelínek zaplatil škodu, která měla údajně...Celý článek »
vydáno před 13 let 8 týdnů
Chrudimský deník - „Místostarosta Málek se chová na radnici a ve městě jako na dobytém území. Co se v Chrudimi budovalo několik let, bylo rozbito...Celý článek »
vydáno před 6 dnů 3 hodiny
Chrudim – Chrudim sice v minulosti lákala turisty k návštěvě sloganem, že je městem tří muzeí, příští víkend na Velikonoce ale budou mít otevřeno...Celý článek »
vydáno před 11 týdnů 3 dny
Chrudim – Město Chrudim bylo s žádostí o podporu podnikání osloveno hned dvěma subjekty. Nakonec se rozhodlo podpořit Pardubický podnikatelský...Celý článek »
vydáno před 15 týdnů 2 dny
Chrudim – Na včerejším jednání zastupitelstva se slovíčkařilo, aby se zakryla pravá podstata problému s nákupem výdusků. Řešila se jen jejich...Celý článek »
vydáno před 16 týdnů 3 dny
Chrudim – Nejedná se o prestižní záležitost, autorem není Matyáš Bernard Braun ani se nezachraňují nejhodnotnější díla barokního sochařství. Přesto...Celý článek »
vydáno před 20 týdnů 2 dny
Chrudim – V galeriích není zvykem dělat začínajícímu umělci hned katalog. „My jsme to v tomto případě udělali. Byla to intuice,“ vysvětlil Luboš...Celý článek »
vydáno před 30 týdnů 5 dnů
Chrudim – Jak nadšeně poznamenal majitel Galerie ART Luboš Jelínek, právě dnes proběhl na zkoušku historicky první živý přenos mezi galerií a...Celý článek »
vydáno před 1 týden 3 hodiny
Chrudim – Léto pomalu končí a další turistická sezóna s vyschlou kašnou na Resselově náměstí v Chrudimi je za námi. Morový sloup se restauroval...Celý článek »