Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 7 týdnů 4 dny
Chrudim – V březnu posílí řady Městské policie Chrudim dva noví strážníci. Do služby se vrátí jeden bývalý kolega a řady městské policie rozšíří i...Celý článek »
vydáno před 10 týdnů 5 dnů
Chrudim – Do výběrového řízení na pozici strážníka Městské policie Chrudim se přihlásili tři odvážlivci. V pondělí je čekají první zkoušky ve formě...Celý článek »
vydáno před 15 týdnů 4 dny
Chrudim – Až do druhého února mohou zájemci o místo u Městské policie Chrudim zasílat svoje přihlášky na městskou podatelnu, a to pouze...Celý článek »
vydáno před 16 týdnů 16 hodin
Chrudim – Rozpracované projekty, které současná koalice dokončuje, navyšují celkový počet investic v roce 2024 na 285 milionů korun. Těmi největšími...Celý článek »
vydáno před 38 týdnů 5 dnů
Chrudim – Městský kamerový systém se rozšířil o nový kamerový bod na Resselově náměstí. Kamera snímá morový sloup i celé náměstí z rohu Komenského...Celý článek »
vydáno před 40 týdnů 1 den
Chrudim – Hned o dva kamerové body by se strážníkům městské policie hodilo rozšířit městský kamerový systém. V pondělí odpoledne vzala návrh Rada...Celý článek »
vydáno před 44 týdny 6 dnů
Chrudim – V roce 2023 už se obměňovaly ve městě hned tři kamery a další by se měly objevit co nevidět, jak uvedl vrchní strážník Městské policie...Celý článek »
vydáno před 2 roky 3 týdny
Chrudim – V tomto týdnu, pokud půjde vše podle plánu, by měla být dle vyjádření městského strážníka Lukáše Dvořáka nainstalována po incidentu v...Celý článek »
vydáno před 2 roky 22 týdny
Chrudim – Jedním z jedenácti bodů, které včera projednávala Rada města, byl návrh rozpočtu na rok 2022. Město si také vzalo 50 milionový úvěr na akci...Celý článek »
vydáno před 2 roky 26 týdnů
Chrudim - Kde ty prachy jsou a mnoho dalších otázek už nebudou muset řešit jako v písni skupiny Garáž všichni zvědaví Chrudimáci, kteří mají rádi...Celý článek »