Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 9 týdnů 4 dny
Chrudim – Říká se, že risk je zisk, ale také něco za něco. Akademie Pardubického podnikatelského inkubátoru (P-PINK) bude zadarmo. Vše zaplatí město...Celý článek »
vydáno před 14 týdnů 5 dnů
Chrudim – Město Chrudim bylo s žádostí o podporu podnikání osloveno hned dvěma subjekty. Nakonec se rozhodlo podpořit Pardubický podnikatelský...Celý článek »
vydáno před 1 rok 29 týdnů
Chrudim – Je po volbách a začínají se tvořit nové koalice. Od rána probíhají povolební vyjednávání. Schůzky s Chrudimáky, ODS, SNK ED a Piráty podle...Celý článek »
vydáno před 1 rok 29 týdnů
Chrudim – Po dvou hodinách od uzavření volebních místností je v Chrudimi sečtena skoro čtvrtina všech odevzdaných volebních lístků, tedy 7 z 29...Celý článek »
vydáno před 1 rok 30 týdnů
Chrudim – Komunální volby začínají. Co je pro zkušené voliče jasná věc, pro nováčky může být velkým překvapením. Volič v Chrudimi má k dispozici 27...Celý článek »
vydáno před 1 rok 44 týdny
Chrudim – Koalice Starostové a nezávislí a TOP 09 jde do komunálních voleb v Chrudimi společně.  Někdejší člen ODS, Erik Jahnický, přestoupil do...Celý článek »
vydáno před 5 let 25 týdnů
Chrudim – Budoucímu pravděpodobnému starostovi, lídrovi Hnutí ANO 2011 Františku Pilnému, se v podnikání příliš nedaří. Vyplývá to alespoň z údajů,...Celý článek »
vydáno před 6 let 34 týdny
Chrudim – V říjnu letošního roku budou v kurzu volby do Poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky. Silně sledované a v mnohém jistě průlomové....Celý článek »
vydáno před 6 let 46 týdnů
Chrudim – Až na jednání městského zastupitelstva přivedla obyvatele Koželužské ulice kauza, jež se táhne dlouhé roky. V jednom z místních domů totiž...Celý článek »
vydáno před 7 let 3 týdny
Chrudim – S blížícím se termínem prezidentských voleb, jež jsou naplánované na leden a únor roku 2018 vyskakují na potenciální voliče další a další...Celý článek »