Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 3 roky 8 týdnů
Chrudim – Psi, kteří pokousali desetiletého Čika, patří rodině, jejichž dcera se před nedávnem pohřešovala, když si údajně odešla vypůjčit učebnici...Celý článek »
vydáno před 3 roky 19 týdnů
Chrudim – Obnova zeleně ve městě překvapivě nestagnuje, ale pokračuje dosazováním nových stromů. Někde však jde o poněkud kuriózní situaci. Třeba v „...Celý článek »
vydáno před 4 roky 18 týdnů
Chrudim – Vánoční strom, jenž v této chvíli již stojí na Resselově náměstí, mohou Chrudimi ostatní města jen závidět. Málokde mají tak hezky rostlý...Celý článek »
vydáno před 5 let 1 týden
Chrudim – Chrudimské noviny toto téma před sedmi lety jako první otevřely. Po počáteční nedůvěře a výsměchu, radnice konečně přiznala, že majitelé...Celý článek »
vydáno před 6 let 33 týdny
Koho z milovníků čtyřnohé havěti by se nedotkl příběh nebohého maďarského ohaře Retta, který, kdo ví vlastně proč, musel skončit s injekcí v žíle a...Celý článek »
vydáno před 7 let 1 den
Chrudim/Židenice – Brněnská městská část si počtem obyvatel nezadá s druhým největším městem Pardubického kraje. Židenice disponují 22 tisíci...Celý článek »
vydáno před 7 let 9 týdnů
Chrudim – O takzvané „petardové“ vyhlášce Chrudimské noviny již informace přinesly. Regulace ohňostrojů však nejsou jedinou změnou, kterou tento...Celý článek »
vydáno před 7 let 44 týdny
Chrudim - Mezi nejnavštěvovanější parky ve městě patří Park Střelnice. Jedná se o zelenou plochu ležící nedaleko Pumberek. V nedávné minulosti byla...Celý článek »
vydáno před 8 let 4 týdny
Chrudim - Park Republiky, kde se několikrát do roka schází vrcholní politici a představitelé veřejného života, aby uctili zakladatele Československé...Celý článek »
vydáno před 8 let 27 týdnů
Chrudim - Přestože poplatky za psy patří ve městě k nejvyšším v České republice, dostává se majitelům čtyřnohých miláčků prapodivné návratnosti peněz...Celý článek »