Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 1 rok 8 týdnů
Chrudim – V chrudimské smuteční síni se bude v úterý v 11 hodin konat poslední rozloučení s bývalým velitelem čety požární stanice v Chrudimi, Karlem...Celý článek »
vydáno před 1 rok 45 týdnů
Chrudim – K nejpalčivějším problémům posledně konaného Desatera problémů města Chrudim očima zdejších občanů patřila rekonstrukce smuteční síně....Celý článek »
vydáno před 3 roky 44 týdny
Chrudim – Zdálo by se, že „Desatero problémů města“ je dávno zapomenutou sebeprezentací některých místních politiků a úředníků. S novou radniční...Celý článek »
vydáno před 5 let 47 týdnů
Chrudim – Smuteční síň nedělá městu právě nejlepší reklamu. Stará známá věc, s níž se sice radnice snaží cosi dělat, moc se jí však nedaří....Celý článek »
vydáno před 6 let 47 týdnů
Chrudim – Městská rada na svém předposledním zasedání, které se konalo 15. května, schválila i další dodatek ke smlouvě s architektem Janem Třeštíkem...Celý článek »
vydáno před 7 let 15 týdnů
Chrudim – Místní radnici po několikerém „propírání“ kauzy dožilé smuteční síně v médiích podle všeho zdaleka nedochází trpělivost. S Pardubickým...Celý článek »
vydáno před 7 let 19 týdnů
Miniseriál Chrudimských noviny „Pohřbené projekty“ si získal velkou pozornost veřejnosti Do článků se začetli i čelní představitelé města a poté...Celý článek »
vydáno před 7 let 30 týdnů
Chrudim - Po roce se jako dobrý holub opět vrací téma zanedbané rozlučkové síně, jejíž rekonstrukci město stále jen slibuje a „skutek utek“....Celý článek »
vydáno před 8 let 47 týdnů
Chrudim - Přes stesky bývalého nájemce smuteční síně Josefa Vostrovského vybrali před nedávnem městští radní nájemce nového. Stala se jím pohřební...Celý článek »
vydáno před 9 let 2 týdny
Chrudim - Nový nájemce smuteční síně je na světě. Po letech, kdy v těchto místech podnikala firma Vostrovský z Heřmanova Městce, dochází...Celý článek »