Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 22 týdny 22 hodiny
Chrudim – Na strategických pozemcích od Správy železnic, o které město Chrudim aktuálně projevilo zájem, by mohlo vzniknout WC, parkoviště, dobíjecí...Celý článek »
vydáno před 2 roky 13 týdnů
Chrudim – Nové přednádraží sice moc krásy a účelnosti nepobralo, ale lidé si na něj zvykli. Co jim také jiného zbývalo. Že mu město přisoudilo název...Celý článek »
vydáno před 2 roky 1 týden
Chrudim – V pondělí přišli lidé po roce uctít památku židovských obyvatel města, jejichž život za druhé světové války poznamenala nepochopitelná...Celý článek »
vydáno před 5 let 25 týdnů
Chrudim – Výstavba dopravního terminálu před zdejším vlakovým nádražím se blíží. Po jejím dokončení, slibuje město cestujícím větší komfort. Zázemí...Celý článek »
vydáno před 5 let 36 týdnů
Chrudim – Sucho a enormní vedro těší asi jen milovníky vodních radovánek. Ve městě však toto extrémní počasí často lidem život spíše znepříjemňuje....Celý článek »
vydáno před 6 let 9 týdnů
Chrudim – Po skončené rekonstrukci „Bronxu“ pod nádražím mnozí jen nevěřícně hleděli. V ulici Čs. armády zmizelo několik parkovacích míst, objevily...Celý článek »
vydáno před 6 let 11 týdnů
Chrudim – O připravované výstavbě nového terminálu veřejné dopravy již bylo napsáno mnoho. Přesto si někteří Chrudimáci myslí, že v rámci této akce...Celý článek »
vydáno před 6 let 19 týdnů
Pardubice - Linkové autobusy zajíždějící do Pardubic na autobusové nádraží vedle pivovaru pravděpodobně v dohledné době tento prostor...Celý článek »
vydáno před 7 let 5 týdnů
Chrudim – O autobusovém nádraží Chrudimské noviny informovaly již několikrát. Radnice by celý prostor ráda opravila, ale prozatím veškeré tyto snahy...Celý článek »
vydáno před 7 let 17 týdnů
Chrudim – O novém dopravní terminálu, jenž by měl vzniknout u místního nádraží, se hovoří už dlouhá léta. Peněz na něj však mnoho není, přesto chce...Celý článek »