Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 9 let 1 týden
Chrudim/Ronov nad Doubravou - Dopravní policisté si více „posvítili“ na neukázněné řidiče. Během služby přistihli 18 řidičů při přestupku v...Celý článek »
vydáno před 9 let 19 týdnů
Pardubice/Chrudim - V uplynulých dnech vyrazila policie na silnice v celém kraji kontrolovat řidiče zda dodržují zákaz řízení pod vlivem...Celý článek »
vydáno před 11 let 7 týdnů
Pardubice/Holice - Dopravní policisté se v úterý více zaměřili na dodržování pravidel silničního provozu. Dvě desítky řidičů bylo nuceno pykat...Celý článek »
vydáno před 11 let 45 týdnů
Chrudimsko – Jen málokterý řidič, jedoucí v pátek odpoledne po silnici I/17 ve směru z Podhořan do Stradouně, se nesetkal s policejní hlídkou. Na...Celý článek »
vydáno před 2 týdny 1 den
ČR – Už žádné dlouhé fronty u přepážek úřadů. Bankovní identitu využívá stále vyšší počet lidí a šetří tím svůj čas. Tuto možnost má až 6 ...Celý článek »
vydáno před 1 rok 8 týdnů
Chrudim/Hrochův Týnec – Ačkoliv radar v Hrochově Týnci byl nainstalován 7. července 2021, v plném funkčním provozu je až od 6. prosince 2021, jak...Celý článek »
vydáno před 1 rok 24 týdny
Pardubice – Že je v Pardubicích o parkování nouze, opět prokázalo pořádání pouhých dvou velkých akcí naráz. Ve městě byl nebývalý rozruch a provoz, a...Celý článek »
vydáno před 1 rok 38 týdnů
Chrudim – Radnice upozorňuje občany, že od 1. července čekají Medlešice zásadní komplikace v dopravě, což bude mít za následek ztíženou...Celý článek »
vydáno před 2 roky 20 hodin
Chrudim – V Chrudimi bylo od nedělního rána nebývale rušno. Shluky lidí mířily na soutěž do sportovní haly a nebylo kam zaparkovat, protože stále...Celý článek »
vydáno před 2 roky 10 týdnů
Chrudimsko − Peníze vybrané na pokutách z radaru už nebudou jen, jak se říká, plnit městskou kasu. Po odečtení provozních nákladů je město...Celý článek »