Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 8 let 9 týdnů
Nepřidám se k veřejnému lynči nešťastné dívky, která pod vlivem alkoholu otočila své auto na střechu u Vlčnova. Jde bez pochyby o čin zavrženíhodný,...Celý článek »
vydáno před 8 let 17 týdnů
Chrudim - Konec roku je dobou, kdy dochází na bilancování a hodnocení. Periodika se obvykle plní více či méně vtipnými texty a většina zaměstnanců si...Celý článek »
vydáno před 9 let 14 týdnů
Chrudim - Kontejnery nejrůznějších barev se po městě vyskytují tu ve větších, onde v menších skupinách. V nedávné době k nádobám na...Celý článek »
vydáno před 1 rok 14 týdnů
Chrudim – Odbor územního plánování a regionálního rozvoje má konečně po dvou letech oficiálně nového vedoucího. V pondělí se na tom shodla Rada města...Celý článek »
vydáno před 2 roky 33 týdny
Chrudim – Pěkný konec letních prázdnin někdo „nepřál“ partičce náctiletých, která nerozvážně holdovala alkoholu v parčíku u Palackého třídy. Náš...Celý článek »
vydáno před 2 roky 49 týdnů
Chrudim – Vzduch už je čistý. Je na úřadě bezpečno? Jaké kroky podniká město proti šíření nemoci COVID-19, se Chrudimské noviny ptaly přímo starosty...Celý článek »
vydáno před 3 roky 14 týdnů
S Petrem Kopeckým jsem se poprvé setkal ještě před tím, než se započala má veleúspěšná dráha v nejčtenějších novinách Chrudimě. Protože mám rád vše...Celý článek »
vydáno před 3 roky 15 týdnů
Chrudim – Na budovách Městského úřadu Chrudim zavlál hned první pracovní den nového roku černý prapor. V pondělí 4. ledna totiž navždy opustil řady...Celý článek »
vydáno před 3 roky 48 týdnů
Chrudim – Připravovaná legislativa v oblasti nakládání s odpady tlačí obce do efektivnějšího třídění. Cílem je omezit skládkování ve...Celý článek »
vydáno před 3 roky 49 týdnů
Chrudim – Město Chrudim si v předloňském roce na jedné z budov úřadu otestovalo využití fotovoltaických panelů. A s pozitivním...Celý článek »