Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 24 týdny 1 den
Chrudim – Radní města Chrudim schválili memorandum ke vzniku Centra pro komplexní využití odpadu (CEKVO). Zatím je podle starosty Františka Pilného (...Celý článek »
vydáno před 7 let 1 týden
Chrudim – Nepříjemný zápach se šíří odněkud z areálu bývalé Transporty. Tuto informaci Chrudimské noviny přinesly již před dvěma lety. Zhruba rok byl...Celý článek »
vydáno před 8 let 48 týdnů
Chrudim - Zápach šířící se z průmyslové zóny, která se rozkládá v místech bývalého podniku Transporta, obtěžuje v současnosti některé...Celý článek »
vydáno před 9 let 50 týdnů
Chrudim - Čas od času město přikryje jako mrak nepříjemný zápach. Jednou jsou to zemědělci, kteří hnojí svá pole močůvkou, jindy zase slepičárna v...Celý článek »
vydáno před 11 let 5 týdnů
Dostal jsem před lety auto. Bylo hezké, naleštěné, skoro nové. Mohl jsem ho tenkrát prodat, nebo dokonce někomu darovat, ale já jsem se rozhodl, že...Celý článek »
vydáno před 11 let 5 týdnů
Chrudim - Se vstupem nového investora KYB CHITA Manufacturing Europe, s.r.o. do průmyslové zóny Západ souvisí i příprava čtyř hektarů pozemků...Celý článek »
vydáno před 11 let 23 týdny
Pardubice/Staré Čívice - Zdejší městská zóna o rozloze více než 70 hektarů je největším průmyslovým parkem v Pardubickém kraji a podle všeho se...Celý článek »
vydáno před 11 let 1 týden
Chrudim - V neděli ve 14.30 hodin přijali strážníci oznámení, že za Vaňkovými školkami zřejmě praskl vodovodní řád.    Voda tam...Celý článek »
vydáno před 11 let 1 týden
Chrudim – Ve čtvrtek přijali strážníci oznámení o obtěžujícím zápachu tlejícího odpadu v ulici U Valchy. U brány fotbalového stadionu zde byla...Celý článek »
vydáno před 12 let 15 týdnů
Chrudim - Z ulice Přemysla Otakara volala ve středu po 20. hodině strážníkům zoufalá obyvatelka jednoho z místních domů, kterou trápil silný zápach...Celý článek »