Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 2 roky 7 týdnů
Chrudim – Radní schválili zahájení výběrového řízení a současně i zadávací dokumentaci zakázky na realizaci projektu „Aktualizace analýzy rizika po...Celý článek »
vydáno před 9 let 50 týdnů
Chrudim - Sanace probíhající v areálu bývalé Transporty by měly za dva měsíce skončit. Co ale bude s areálem dál? Město se teď rozhodlo...Celý článek »
vydáno před 10 let 11 týdnů
Chrudim - Práce v areálu bývalé Transporty, které měly za cíl zlikvidovat starou ekologickou zátěž, už dva měsíce stojí. Na vině je ministerstvo...Celý článek »
vydáno před 11 let 9 týdnů
Chrudim - Město navštívil během jediného týdne už druhý ministr. Po ministru dopravy Zbyňku Stanjurovi sem tentokrát dorazil ministr životního...Celý článek »
vydáno před 11 let 29 týdnů
Chrudim - Město si nechce nechat zaneřádit ulice likvidací staré ekologické zátěže v areálu bývalé Transporty a vyjednává pro odtěženou...Celý článek »
vydáno před 12 let 2 týdny
Chrudim -  Areál bývalé Transporty je zamořen chlorovanými uhlovodíky, jež představují nebezpečí i pro obce Medlešice a Dřenice v sousedství....Celý článek »
vydáno před 12 let 2 týdny
Chrudim - Majitel pozemku v blízkosti areálu bývalé Transporty si v pondělí v půl čtvrté odpoledne stěžoval telefonicky strážníkům, že mu na jeho...Celý článek »
vydáno před 12 let 8 týdnů
Chrudim - Radní Pardubického kraje schválili i pro letošek finance na pro provoz hydraulické clony v areálu bývalé Transporty, jež zabraňuje...Celý článek »
vydáno před 12 let 10 týdnů
Chrudim - Radnice se chystá zadat veřejnou zakázku za více než 171 milionů korun na odklizení ekologického odpadu a kontaminované zeminy v areálu...Celý článek »
vydáno před 12 let 14 týdnů
Chrudim - Anonym volal strážníkům v pondělí v sedm hodin ráno na tísňovou linku 156, že vidí v průmyslovém areálu bývalé Transporty veliký oheň. Měl...Celý článek »