Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 8 let 48 týdnů
Pardubice/Chrudim - Dopravní, ale i pořádkoví policisté opět vyrazili na silnice s cílem dohlížet na dodržování pravidel silničního provozu. Do akce...Celý článek »
vydáno před 9 let 12 týdnů
Chrudim - Policie plánuje další akce zaměřené na kontrolu dodržování zákazu podávání alkoholu mladistvým a nezletilým. „Tak jako v letech...Celý článek »
vydáno před 9 let 22 týdny
Pardubice/Chrudim - V uplynulých dnech vyrazila policie na silnice v celém kraji kontrolovat řidiče zda dodržují zákaz řízení pod vlivem...Celý článek »
vydáno před 10 let 10 týdnů
Hlinsko - O víkendu v nočních hodinách provedli policisté zdejšího oddělení společně s hlineckými strážníky preventivní akci zaměřenou...Celý článek »
vydáno před 10 let 33 týdny
Chrudim - Sobotní noční akce zdejší policie byla zaměřena na kontrolu dodržování zákazu prodeje a podávání alkoholických nápojů osobám mladším 18 let...Celý článek »
vydáno před 2 dny 8 hodin
ČR/Pardubický kraj – Cílem těchto akcí je prý především prevence, snížení dopravní nehodovosti a zvýšení bezpečnosti na silnicích. Policie ale...Celý článek »
vydáno před 2 roky 28 týdnů
Chrudim/Nasavrky – Možná přijdou i o řidičák. V posledních zářijových týdnech je to jedna policejní akce za druhou. Policie měří a...Celý článek »
vydáno před 2 roky 33 týdny
Chrudim – Pěkný konec letních prázdnin někdo „nepřál“ partičce náctiletých, která nerozvážně holdovala alkoholu v parčíku u Palackého třídy. Náš...Celý článek »
vydáno před 8 let 8 týdnů
Nepřidám se k veřejnému lynči nešťastné dívky, která pod vlivem alkoholu otočila své auto na střechu u Vlčnova. Jde bez pochyby o čin zavrženíhodný,...Celý článek »
vydáno před 8 let 12 týdnů
Chrudim/Slatiňany - V pondělí si byli dva provinilci vyslechnout na policejním oddělení sdělení podezření z přečinu ohrožení pod vlivem...Celý článek »