Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 2 roky 8 týdnů
Chrudim – Zlatá stezka prošla nákladnou rekonstrukcí spolu s Klášterními zahradami převážně z peněz Evropské unie před jedenácti lety za  více...Celý článek »
vydáno před 5 let 10 týdnů
Chrudim – Léto je v plném proudu a s ním i vegetační období prakticky veškeré zeleně. Tu, která je na očích většině Chrudimáků, zvládá město...Celý článek »
vydáno před 10 let 5 týdnů
Chrudim - Dobře utajované informace o chystaných změnách v Klášterních zahradách, kde chce radnice vybudovat takzvané „pobytové trávníky“,...Celý článek »
vydáno před 11 let 16 týdnů
Chrudim - Teplé počasí v kombinaci s množstvím srážek znamenalo další bujení městské zeleně. Řidiči si například stěžují na nepřehledné...Celý článek »
vydáno před 7 týdnů 4 dny
Chrudim – Teatrální, oslnivé a emotivní – takové baroko se představí na Letní barokní scéně v Chrudimi od 16. do 18. srpna 2024. Program...Celý článek »
vydáno před 17 týdnů 2 dny
Chrudim – V neděli 9. června ve 14 hodin začíná v Muzeu barokních soch výtvarná dílna pro děti, která je inspirovaná barokními alegorickými...Celý článek »
vydáno před 19 týdnů 1 den
Chrudim – Město Chrudim dojednalo výměnu zchátralého mostku v Městském parku. Přesně podle staré projektové dokumentace z roku 2007. Celkové...Celý článek »
vydáno před 34 týdny 1 den
Chrudim – Pokud chce člověk zažít v centru města divokou přírodu a trochu toho adrenalinu, není nic lepšího, než se vypravit právě na Zlatou...Celý článek »
vydáno před 42 týdny 4 dny
Chrudim – Na včerejším jednání zastupitelstva se slovíčkařilo, aby se zakryla pravá podstata problému s nákupem výdusků. Řešila se jen jejich...Celý článek »
vydáno před 43 týdny 5 dnů
Chrudim – Nejedná se o prestižní záležitost, autorem není Matyáš Bernard Braun ani se nezachraňují nejhodnotnější díla barokního sochařství. Přesto...Celý článek »