Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 10 týdnů 1 den
Chrudimsko – Stěžejním prvkem protipovodňové ochrany je zkrocení řeky Krounky, která se vlévá do Novohradky. Stavební práce se ale v květnu 2022 až...Celý článek »
vydáno před 35 týdnů 3 dny
Chrudim – Radní se na svém poslední zasedání jednomyslně shodli, že protipovodňová opatření v lokalitě Stromovka jsou potřeba a doporučili...Celý článek »
vydáno před 37 týdnů 17 hodin
Chrudim – Chrudimský stavební úřad vydal rozhodnutí o umístění stavby přírodně blízkých protipovodňových opatření v lokalitě Stromovka. Zajímavě se...Celý článek »
vydáno před 1 rok 4 týdny
Chrudim – Výstavba přírodně blízkých protipovodňových opatření na polích u sídliště Stromovka, hlavně kvůli panelovým domů v ulici Na Šancích, je...Celý článek »
vydáno před 1 rok 4 týdny
Chrudim – Radní schválili další dotaci, tentokrát ve druhé etapě projektu s názvem Rozšíření protipovodňového varovného a informačního systému...Celý článek »
vydáno před 2 roky 36 týdnů
Chrudim – Stále se šíří zprávy o hrozných povodních v Německu. Starosta František Pilný (ANO 2011) alespoň podepsal smlouvu se zhotovitelem TELMO na...Celý článek »
vydáno před 4 roky 2 týdny
Chrudim – Kdo si dnes, v době, kdy spíše většina obyvatel České republiky řeší vysychající studny, vzpomene na problém zcela opačný. Nejsou tak...Celý článek »
vydáno před 6 let 2 dny
Seč - V hotelu Jezerka na Seči se uskutečnil již šestý ročník kongresu místní samosprávy Forum Municipal 2018. Autorkou projektu, který oslovuje...Celý článek »
vydáno před 7 let 43 týdny
Chrudim - S výstavbou poldru v lokalitě sídliště Na Šancích už místní prakticky počítají. Radnice se napříč politickým spektrem shodla, že půjde o...Celý článek »
vydáno před 8 let 2 týdny
Chrudim - Poldr Na Šancích s největší pravděpodobností vznikne. Na tomto závěru se shodli i městští zastupitelé. Přestože debata, která se k tomuto...Celý článek »