Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 9 let 23 týdny
Pardubice - Nepříjemný zážitek má za sebou obsluha jednoho z místních barů v centru města. O půl desáté večer ji přepadl doposud neznámý...Celý článek »
vydáno před 9 let 1 týden
Spojil - Že se i poslíček rozvážející pizzu může stát obětí loupežného přepadení zakuklenými lupiči, se v těchto dnech přesvědčila pardubická...Celý článek »
vydáno před 11 let 4 týdny
Pardubice - V pátek před čtvrtou hodinou na Palackého třídě přepadl zatím neznámý lupič jednu z místních benzínek. Muž ve věku kolem...Celý článek »
vydáno před 11 let 24 týdny
Chrudim/Hradec Králové - V úterý si Josef E. a Daniel T. vyslechli u hradeckého krajského soudu rozsudky za dvě loupeže. Těch se dopustili na...Celý článek »
vydáno před 11 let 35 týdnů
Pardubice - Kriminalisté vyšetřují útok 18letého syna na svou 51letou matku, když se po ní dožadoval peněz nebo klíčů od jejího bytu.Celý článek »
vydáno před 1 rok 48 týdnů
Pardubice – Poznáte cyklistu v červené bundě? Pardubičtí kriminalisté naléhavě prosí veřejnost o pomoc při jeho ztotožnění.Celý článek »
vydáno před 2 roky 29 týdnů
Pardubický kraj – Pardubičtí policisté žádají veřejnost o pomoc, pátrají totiž po muži, kterého zachytila kamera, když se vloupal do...Celý článek »
vydáno před 3 roky 48 týdnů
Chrudim – Místním kriminalistům se podařilo rozkrýt loupežné přepadení provozovny v Heřmanově Městci a sérii dalších šestnácti majetkových...Celý článek »
vydáno před 4 roky 3 dny
Rozhovice – V úterý 24. března pět minut před 19. hodinou vešel muž v tmavém oblečení s rouškou na ústech do prostoru benzinové čerpací stanice v...Celý článek »
vydáno před 5 let 40 týdnů
Chrudim – Věšet bulíky na nos policistům a pojišťovákům se v lednu tohoto roku rozhodl sedmadvacetiletý výtečník. Vymyslel si přepadení na...Celý článek »