Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 1 rok 18 týdnů
Chrudim – Dopravní situace ve městě prý vyžaduje, že zastávka na Tyršově náměstí se po dobu uzavírky v Novoměstké ulici obnovit nemůže. Ale od...Celý článek »
vydáno před 1 rok 1 týden
Chrudim – Aby se mohl postavit parkovací dům s napojením do Rubešovy ulice, musely by se vykoupit pozemky. Tento krok ale svým rozhodnutím už ze...Celý článek »
vydáno před 2 roky 36 týdnů
Chrudim – Přiznáváme se, že ve včerejším článku došlo původně k přehlédnutí a slova tiskového oddělení byla nechtěně omylem vydávána za vyjádření...Celý článek »
vydáno před 3 roky 23 týdny
Chrudim – Na základě Stanovení místní úpravy povolené formou opatření obecné povahy bude prováděno nové svislé a vodorovné dopravní značení....Celý článek »
vydáno před 4 roky 10 týdnů
Chrudim – Někdo to označí za „prošmírovanost“ a důkaz existence velkého spiknutí, jehož cílem je kontrolovat občany na každém jejich kroku. Jinému...Celý článek »
vydáno před 4 roky 10 týdnů
Chrudim – Bezradnost a přešlapování na místě. I tak se dá definovat spolupráce, nebo spíše „nespolupráce“ s partnerskými městy. Začalo to už za...Celý článek »
vydáno před 4 roky 1 týden
Chrudim – Původně tu mělo být podzemní parkoviště, jež se stalo součástí projektu rekonstrukce sportovní haly. Oprava dožilého „svatostánku“ sportu...Celý článek »
vydáno před 5 let 39 týdnů
Chrudim – Rekonstrukce plynovodu proběhla v minulých měsících na Palackého třídě a přinesla s sebou dopravní omezení. Stejně tak museli dělníci...Celý článek »
vydáno před 7 let 40 týdnů
Chrudim - Radnice rekonstruovala ulice a chodníky v lokalitě Nového města. Kromě zkrášlení ulic místní obyvatele potěší zase o něco snazší...Celý článek »
vydáno před 7 let 1 týden
Chrudim - Úředníci místního městského úřadu se mohou dmout pýchou. V krajském kole prvního ročníku soutěže „Přívětivý úřad“ převálcovali všechna...Celý článek »