Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 8 let 17 týdnů
Pardubice/Rosice - Profesionální hasiči spolu s jednotkou dobrovolných hasičů ze Starého Hradiště vyráželi v pondělí ve 14 hodin k ...Celý článek »
vydáno před 8 let 22 týdny
Pardubice/Sezemice/Lány u Dašic - Pardubičtí profesionální hasiči ale i dobrovolní hasiči z Rábů a Dašic vyráželi v neděli před 15. hodinou...Celý článek »
vydáno před 8 let 1 týden
Pardubice - V neděli před druhou hodinou ranní vyráželi hasiči k nahlášenému požáru nápojového automatu do areálu firmy sídlící v ulici U...Celý článek »
vydáno před 9 let 8 týdnů
Pardubice - Krátce po 22. hodině byl hasičům nahlášen požár jednoho z místních domů. Na místo ihned zamířili pardubičtí profesionální hasiči a...Celý článek »
vydáno před 9 let 10 týdnů
Pardubice - V pondělí v 13.25 hodin vyráželi hasiči k požáru místního zdymadla. Jak se ukázalo, požár vypukl při demontáži staré...Celý článek »
vydáno před 9 let 48 týdnů
Pardubice - V prvních šestadvaceti minutách čtvrtečního rána vyráželi hasiči do ulice Spořilov, kde hořely čtyři plastové kontejnery. Poškozen...Celý článek »
vydáno před 9 let 48 týdnů
Pardubice - O víkendu opět hořely v různých částech města kontejnery. K likvidaci plamenů, které pohlcovaly první z nich, hasiči vyráželi...Celý článek »
vydáno před 10 let 24 týdny
Pardubice - V sobotu odpoledne vyrážely hasičské vozy do Předhradí, kde měl hořet lis na slámu. Na místě se sjely jednotky hasičů z Hlinska...Celý článek »
vydáno před 10 let 48 týdnů
Chrast/Lukavice - Chrudimští hasiči vyráželi během sobotního odpoledne a podvečera k likvidaci hned dvou požárů. Před 16. hodinou začala v ...Celý článek »
vydáno před 11 let 46 týdnů
Pardubice - V pondělí 30. dubna v 16.16 hodin vyjížděli profesionální hasiči z Pardubic k požáru výškové budovy do ulice Prodloužená v Polabinách....Celý článek »