Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 40 týdnů 6 dnů
Pardubice – Moderní budovu urgentního příjmu převzal Pardubický kraj do užívání na konci roku. Veřejnosti se otevře v dubnu. Jak to bude s parkováním...Celý článek »
vydáno před 3 roky 49 týdnů
Chrudim – Na chrudimském přednádraží ladí dělníci poslední maličkosti a veřejnost stále čile diskutuje, zda projekt nešlo udělat jinak a lépe s...Celý článek »
vydáno před 10 let 30 týdnů
Pardubice - Město si pronajme v areálu lihovaru na dobu neurčitou plochu zhruba šest tisíc metrů čtverečných. Hodlá zde totiž zřídit odstavné plochy...Celý článek »
vydáno před 11 let 38 týdnů
Chrudim/Slaný - Město Slaný se rozhodlo vybudovat parkovací dům, který funguje na obdobném principu, jako podzemní parkoviště v obchodně -...Celý článek »
vydáno před 11 let 38 týdnů
Chrudim/Píšťovy - Dnes před pátou hodinou ránní si strážníkům stěžoval pracovník firmy Agrop, že na jejich soukromém parkovišti neoprávněně stojí...Celý článek »
vydáno před 4 týdny 3 dny
Chrudim – První etapa rekonstrukce je dokončena a nová sportovní hala se 7. září otevřela veřejnosti. Ke kompletní přestavbě celého komplexu ale...Celý článek »
vydáno před 7 týdnů 4 dny
Chrudim – Podle statistik vyhledávání nedají vyměněné parkovací automaty na Resselově a Školním náměstí našim čtenářům spát. Co se stalo s těmi...Celý článek »
vydáno před 12 týdnů 3 dny
Chrudim – Řidiči, pozor! Projet i zaparkovat bude v Chrudimi zase o něco komplikovanější. Tiskový úsek za dopravní odbor oznámil další...Celý článek »
vydáno před 20 týdnů 4 dny
Chrudim – Blíží se potřebná úprava křižovatky Vrchlického, Koželužská a Na Kopanici, která konečně zvýší dopravní bezpečnost v této lokalitě, kudy...Celý článek »
vydáno před 24 týdny 5 dnů
Chrudim – Tváří se jako souhrn požadavků toho nejdůležitějšího, co ještě chybí ke zlepšení života ve městě. Ale pozor, není tomu tak! Na seznamu se...Celý článek »