Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 9 let 1 týden
Pardubice - Po pouhých dvou skleničkách vypitého piva se 34letý řidič osobního auta Škoda Felicia dostal do problémů. Poprvé narazil na...Celý článek »
vydáno před 10 let 18 týdnů
Pardubice - Mladý muž zřejmě zkoušel, kolikrát ho musí policie přistihnout za volantem auta zdrogovaného, aby mu ho zabavila. Přesvědčil se, že...Celý článek »
vydáno před 10 let 38 týdnů
Pardubice/Přelouč - Mladík z Pardubicka neodmítl kamarádovu pomoc s vyřešením jeho složité životní situace. Podal mu pomocnou ruku a aktivně mu...Celý článek »
vydáno před 11 let 40 týdnů
Pardubice - Ve středu před půlnocí policisté kontrolovali v centru města řidiče osobního auta Ford Fiesta. Součástí kontroly byla i dechová...Celý článek »
vydáno před 12 let 1 týden
Pardubice – Pardubičtí hasiči zasahovali v sobotu 7. dubna po 14. hodině odpoledne u dopravní nehody, ke které došlo na rychlodráze nedaleko...Celý článek »
vydáno před 12 let 11 týdnů
Pardubice - Život pravděpodobně zachránila na zemi ležícímu muži jedna žena, která si ho všimla večer nedaleko obchodního domu Globus. "Přivolaní...Celý článek »
vydáno před 12 let 11 týdnů
Pardubice - V pondělí odpoledne prováděli pardubičtí policisté z Oddělení hlídkové služby obhlídku areálu na Hůrkách v Pardubicích. Při této...Celý článek »
vydáno před 33 týdny 15 hodin
Pardubice – Včerejší akce pardubického magistrátu organizováním prostřeného stolu prostřednictvím Piana na ulici na třídě Míru ukázala, jaký...Celý článek »
vydáno před 1 rok 23 týdny
Pardubice/Srch – Policie pátrala po 81leté seniorce, která se odpoledne vydala ze svého bydliště v Srchu do Pardubic, ale do večera se nevrátila.Celý článek »
vydáno před 1 rok 29 týdnů
Pan Petr Jirout z Chrudimi zachránil dvouletou holčičku, která se topila v řece. Rodinný pivovar Bernard odměnil zachránce za tento skutek...Celý článek »