Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 8 let 37 týdnů
Chrudim - Městský úřad přikročil s ohledem na enormní sucho a nedostatek dešťových srážek k opatření, které nepotěší především zahrádkáře a další,...Celý článek »
vydáno před 1 rok 5 týdnů
Chrudim – Běží třicetidenní lhůta pro vznesení námitek proti umístění zákazových značek ve směru jízdy od křižovatky při restauraci u kapličky až ke...Celý článek »
vydáno před 1 rok 15 týdnů
Pardubicko – Poblíž pardubické městské části Mnětice vjel řidič ze zatím neznámých důvodů s autem do řeky Chrudimky a následně bez ohlášení zmizel...Celý článek »
vydáno před 2 roky 27 týdnů
Hlinsko/Kouty – Důvod úhynu desítek kilogramů ryb na řece Chrudimce je pořád neobjasněný, ale pozornost médií se po vydání tiskové zprávy hasičů o...Celý článek »
vydáno před 2 roky 32 týdny
Hlinsko/Vítanov – Není to zdaleko poprvé, co se stala havárie na řece Chrudimce. Celou věc by měla prošetřit policie, která byla v neděli u čističky...Celý článek »
vydáno před 3 roky 40 týdnů
Chrudim – Správce městských lesů, obchodní společnost Městské lesy Chrudim, stojí za obnovením více než tří desítek lesních tůní. Ty mají zadržet...Celý článek »
vydáno před 3 roky 1 týden
Po vydatných deštích se zřejmě obnovily podzemní zásoby a tenký pramínek vody se po letech znovu objevil v zanedbané skruži u kapličky Čtrnácti...Celý článek »
vydáno před 3 roky 44 týdny
Chrudim – Městským lesům se nedaří. Tato informace není žádným velkým tajemstvím. Po tučných letech, kdy pravidelně vykazovaly zisk ve stovkách tisíc...Celý článek »
vydáno před 3 roky 46 týdnů
Ministerstvo životního prostředí – Další adaptační opatření pro zmírnění dopadů klimatické změny na vodní, nelesní a lesní ekosystémy mají zelenou....Celý článek »
vydáno před 3 roky 49 týdnů
Forbes – Česko je vyprahlé. Problémem totiž není jen nedostatek srážek, ale především vzrůstající teplota.Právě její vliv sleduje profesor Zdeněk...Celý článek »