Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 33 týdny 4 dny
Chrudim – Léto pomalu končí a další turistická sezóna s vyschlou kašnou na Resselově náměstí v Chrudimi je za námi. Morový sloup se restauroval...Celý článek »
vydáno před 8 let 6 týdnů
Chrudim - Nefunkční kamerový systém nebo laxnost strážníků městské policie? Poškození kamenného chrliče na kašně morového sloupu, jenž se nachází na...Celý článek »
vydáno před 8 let 23 týdny
Chrudim - Ciferník hodin na Staré ranici na Resselově náměstí se dočkal konečně výměny. Dlouhé měsíce zde totiž dělal městu ostudu odchlípnutý kus...Celý článek »
vydáno před 10 let 22 týdny
Chrudim - Věžička Staré radnice na Resselově náměstí musela být narovnána. Její rekonstrukce začala přitom už před měsícem opravou poškozeného...Celý článek »
vydáno před 10 let 1 týden
Chrudim - Čtenáři Chrudimských novin se vyznačují pohotovostí a zajímavými náměty. Jeden takový dorazil do redakce začátkem září a šlo o ...Celý článek »
vydáno před 6 týdnů 5 dnů
Chrudim – Do pověření starosty Františka Pilného (ANO 2011) spadá mimo jiné také chrudimský odbor kultury. Zeptali jsme se ho proto, jestli sám...Celý článek »
vydáno před 6 týdnů 6 dnů
Chrudim – Letos konečně přijde řada i na prosakující kašnu okolo morového sloupu na Resselově náměstí. Potvrdil to už i starosta František Pilný (ANO...Celý článek »
vydáno před 12 týdnů 4 dny
Chrudim – Vedle kulturní památky, Khomovského domu na Resselově náměstí, dříve domu královského rychtáře Václava Lípy, začne být od pondělí pěkně...Celý článek »
vydáno před 18 týdnů 20 hodin
Chrudim – Vrchní strážník Lukáš Dvořák dodatečně vysvětlil, jak se městská policie pod vedením města Chrudim staví k případům pravidelného ohrožování...Celý článek »
vydáno před 18 týdnů 23 hodiny
Chrudim – Starosta František Pilný (ANO 2011), který shodou okolností dohlíží jak na městskou policii, tak na odbor kultury, rád používá větu „stalo...Celý článek »