Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 7 let 43 týdny
Chrudim - Ze slovenského Svidníku se v pondělí 30. května vrátila dvacítka městských zastupitelů. Přetože některým z nich se na cestu do partnerského...Celý článek »
vydáno před 7 let 44 týdny
Chrudim - Velký zájem vyvolala informace o havarijním stavu ulice Na Kopanici. Chrudimské noviny toto téma otevřely jako první a po jejich upozornění...Celý článek »
vydáno před 8 let 2 týdny
Chrudim - Poldr Na Šancích s největší pravděpodobností vznikne. Na tomto závěru se shodli i městští zastupitelé. Přestože debata, která se k tomuto...Celý článek »
vydáno před 8 let 48 týdnů
Chrudim - Zatímco v době, kdy Technickým službám Chrudim velel bývalý voják Zdeněk Kolář, nebylo zpracování bioodpadu prioritou číslo jedna....Celý článek »
vydáno před 11 let 44 týdny
Chrudim - Rada města schválila nájemní smlouvu s Klárou Štíchovou z Kutné Hory, jež měla údajně špatně fungující městskou saunu nahradit ...Celý článek »
vydáno před 5 let 1 týden
Chrudim – Pro někoho premiéra, pro jiné několikrát absolvovaný kus. V pondělí 5. listopadu 2018 se poprvé po skončení komunálních voleb sejdou...Celý článek »
vydáno před 5 let 26 týdnů
Chrudim – Dříve banální události v každodenním chodu města získávají před komunálními volbami až hrozivé kontury. Klasickým případem je opakující se...Celý článek »
vydáno před 5 let 26 týdnů
Chrudim – Před letošními komunálními volbami se zdá, jako by snad volič neměl jinou možnost, než volit hnutí, které na něj vykukuje z většiny plakátů...Celý článek »
vydáno před 5 let 29 týdnů
Chrudim – Město plánuje v příštím roce vybudovat přírodní zahradu v Mateřské škole Na Valech. Napomůže tomu skutečnost, že radnice uspěla se žádostí...Celý článek »
vydáno před 5 let 35 týdnů
Chrudim – Gruzie je zemí, do níž stále častěji míří kroky turistů ze všech koutů světa. Lví podíl na propagaci této kdysi polozapomenuté svazové...Celý článek »