Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 7 let 7 týdnů
Chrudim - I přesto, že rozdíl mezi vedoucí Chrudimí a druhým Benagem činí na čele CHANCE Futsal ligy propastných dvanáct bodů, jejich vzájemný souboj...Celý článek »
vydáno před 7 let 13 týdnů
Praha - Opět po roce panuje na chrudimské lavičce pohárová radost! ERA-PACK Chrudim dokázal zvládnout finálové utkání proti Benagu Zruč nad Sázavou a...Celý článek »
vydáno před 7 let 14 týdnů
Praha - Nejdůležitější zápas podzimu je tady. Chrudimští se před kamerami České televize poměří s týmem Benaga Zruč nad Sázavou. Oba celky myslí jen...Celý článek »
vydáno před 7 let 23 týdny
Zruč nad Sázavou - Šlágr podzimní části sezóny 2016/2017 je za námi, slavit může ERA-PACK Chrudim! V divácky atraktivním duelu před televizními...Celý článek »
vydáno před 7 let 45 týdnů
Chrudim - Konec šetření, nyní už není na co. Chrudimští futsalisté přešli přes Tango Brno a Nejzbach Vysoké Mýto až do svého desátého finále v řadě,...Celý článek »
vydáno před 8 let 3 dny
Zruč nad Sázavou - Chrudimští futsalisté zaznamenali první prohru v letošním ročníku CHANCE Futsal ligy. Ve Zruči nad Sázavou si Benago zkraje druhé...Celý článek »
vydáno před 8 let 6 dnů
Zruč nad Sázavou - Před chrudimskými futsalisty je předposlední zápas základní části, v dohrávaném duelu budou cestovat na hřiště do Zruče nad...Celý článek »
vydáno před 8 let 5 týdnů
Chrudim - Po vysoké výhře 10:0 se před kamerami České televize bude v chrudimské sportovní hale konat odvetné utkání mezi ERA-PACKem Chrudim a...Celý článek »
vydáno před 8 let 14 týdnů
Chrudim - Chrudimští futsalisté vyzvali v očekávaném semifinálovém souboji Benago Zruč nad Sázavou a po skvěle defenzivně zvládnuté bitvě se radují z...Celý článek »
vydáno před 8 let 14 týdnů
Chrudim - Přesně před deseti lety získal ERA-PACK Chrudim do své sbírky první vítězství v pohárové soutěži, v průběhu třetího adventního týdne roku...Celý článek »