Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 7 let 1 týden
Chrudim – Takzvaná „Císařská silnice“, tedy výpadovka z města do Slatiňan je místem, kde celá řada šoférů ráda prověří výkony svých vozů. Jak již...Celý článek »
vydáno před 6 let 1 týden
Chrudim – Malé opakování setkání, které Chrudimští patrioti uspořádali v prosinci roku 2015 se chystá na středu 1. listopadu. V pět hodin se opět v...Celý článek »
vydáno před 7 let 5 týdnů
Chrudim – Jeden z pravidelných čtenářů Chrudimských novin se na redakci obrátil s dotazem po stavu, v němž se nyní nachází stavba obchvatu města. Šéf...Celý článek »
vydáno před 8 let 8 týdnů
Chrudim/Medlešice - Jak už Chrudimské noviny informovaly, obyvatelé místní části Medlešice, kteří si během minulých let zvykli na klid a venkovskou...Celý článek »
vydáno před 8 let 14 týdnů
Chrudim - O zrušení sjezdu u místní části Medlešice požádalo bývalé vedení města. Tvrdí to alespoň ředitel pardubického Ředitelství silnic a dálnic (...Celý článek »
vydáno před 8 let 16 týdnů
Chrudim - Adventní setkání nad obchvatem města uspořádali ve čtvrtek 3. prosince Chrudimští patrioti. Pozvánku k zhruba hodinové diskuzi v kině Muzea...Celý článek »
vydáno před 9 let 9 týdnů
Chrudim - S tím, jak se blíží termín dokončení první etapy obchvatu města, objevila se opět stará „bolest“ - plánovaný a záhadně mizící sjezd z...Celý článek »
vydáno před 10 let 23 týdny
Chrudim - Rozestavěný obchvat města si přijel osobně prohlédnout ministr dopravy v demisi Zdeněk Žák (SPOZ) společně s čelnými kandidáty...Celý článek »
vydáno před 1 rok 10 týdnů
Chrudimsko/Řestoky – Po více než roce od podání podnětu místních občanů i formou petice a také více než šest let po tragické dopravní nehodě oznámil...Celý článek »
vydáno před 2 roky 9 týdnů
Chrudimsko – Od spolku Naše Třibřichy přišla městu Chrudim petice s nesouhlasným stanoviskem k variantě 3 severozápadního obchvatu, na kterou...Celý článek »