Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 12 týdnů 4 hodiny
Chrudim – Až do druhého února mohou zájemci o místo u Městské policie Chrudim zasílat svoje přihlášky na městskou podatelnu, a to pouze...Celý článek »
vydáno před 6 let 33 týdny
Chrudim – Nelehkou volbu má teď před sebou každý, kdo by rád sloužil své vlasti v uniformě. Jak město, tak stát hledá strážce pořádku. Radnice...Celý článek »
vydáno před 8 let 32 týdny
Chrudim - Řady strážců pořádku, kteří působí jako členové městské policie, se opět rozrostou. V minulých letech jejich počet postupně stoupal a v...Celý článek »
vydáno před 9 let 38 týdnů
Chrudim - Bezvládí u chrudimské městské policie poté, co k 30. červnu rezignoval na svůj post šéfa strážníků Josef Kudrnka, nemělo dlouhého...Celý článek »
vydáno před 4 týdny 4 hodiny
Chrudim – V březnu posílí řady Městské policie Chrudim dva noví strážníci. Do služby se vrátí jeden bývalý kolega a řady městské policie rozšíří i...Celý článek »
vydáno před 7 týdnů 1 den
Chrudim – Do výběrového řízení na pozici strážníka Městské policie Chrudim se přihlásili tři odvážlivci. V pondělí je čekají první zkoušky ve formě...Celý článek »
vydáno před 34 týdny 2 dny
Chrudim – Regionální muzeum v Chrudimi, jehož zřizovatelem je Pardubický kraj, hledá s nástupem od prvního září nového zaměstnance na pozici, které...Celý článek »
vydáno před 49 týdnů 3 dny
Chrudim – Výběrové řízení na dopravce MAD Chrudim už jednou zrušili. Právníky ale nevymění. Tlačí je čas a dosavadní právníci byli...Celý článek »
vydáno před 1 rok 5 týdnů
Chrudim – Výběrové řízení do aktivních záloh ke 43. výsadkovému pluku už se blíží. Zajímavostí je, že se přihlásil také zápasník MMA. Po výběrovém...Celý článek »
vydáno před 1 rok 24 týdny
Chrudim – Město vypsalo výběrová řízení pro dva nové zaměstnance. I když se to možná nezdá a v požadavcích samozřejmě ani nezmiňuje, k jejich...Celý článek »