Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 7 let 1 týden
Chrudim – Na čtvrtek 9. března opět připadá Světový den ledvin. Každý, kdo někdy trpěl bolestí tohoto tak důležitého párového orgánu, dobře ví, jak...Celý článek »
vydáno před 7 let 1 týden
Chrudim - Po rozsáhlé rekonstrukci začalo v Chrudimské nemocnici opět sloužit dialyzační středisko NephroCare, které nyní pacientům s ...Celý článek »
vydáno před 8 let 18 týdnů
Hlinsko - Ve městě začalo v těchto dnech už naplno fungovat nové dialyzační středisko, které bude k dispozici jak místním pacientům, tak i lidem z...Celý článek »
vydáno před 8 let 36 týdnů
Hlinsko - Lidé z Hlinska a okolí, kterým selhaly ledviny a jsou odkázáni na hemodialýzu, nebudou už muset dojíždět desítky kilometrů. Nové dialyzační...Celý článek »
vydáno před 11 let 1 týden
Chrudim/Hlinsko - Radní Pardubického kraje pro zdravotnictví Martin Netolický (ČSSD) se vydal s ředitelem Chrudimské nemocnice Tomášem Vondráčkem...Celý článek »
vydáno před 1 týden 18 hodin
Chrudim – Jednání s hejtmanem Pardubického kraje Martinem Netolickým (3PK), kterého se účastnila i náměstkyně pro oblast zdravotnictví Pardubického...Celý článek »
vydáno před 2 týdny 4 dny
Chrudim – Starosta František Pilný (ANO 2011) oznámil ve čtvrtek odpoledne horkou novinku, že totiž tomu, aby se Chrudimská nemocnice vyčlenila z...Celý článek »
vydáno před 4 týdny 5 dnů
Chrudim – Nebýt plošného zkazu návštěv Chrudimské nemocnici by asi brzy hrozil personální kolaps. Je na tom s personálem dlouhodobě bídně. Byl tedy...Celý článek »
vydáno před 5 týdnů 5 dnů
Chrudim – Kam putují peníze z krajského rozpočtu? Od ledna začal pro informování veřejnosti fungovat Datový portál Pardubického kraje. Když se...Celý článek »
vydáno před 9 týdnů 19 hodin
Pardubický kraj – Zvýšily se mzdy, ale k razantnímu omezení zdravotní péče by podle odhadů některých lékařů a odborářů, mohlo opět dojít možná...Celý článek »