Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 11 let 26 týdnů
Bukovina u Přelouče - Ve čtvrtek před 20. hodinou sem vyráželi hasiči k nehodě náklaďáku převážející vrtnou soupravu.Celý článek »
vydáno před 4 dny 18 hodin
Chrudim – Policejní mluvčí Iveta Kopecká dnes potvrdila, že chrudimští kriminalisté po několikaměsíční práci dopadli a obvinili dealera, který...Celý článek »
vydáno před 6 týdnů 6 dnů
Chrudimko – Policie zadržela v pátek o půl jedné ráno v Družstevní ulici ve Skutči devatenáctiletého mladíka, který už byl v minulosti za trestnou...Celý článek »
vydáno před 1 týden 6 dnů
Pardubický kraj/Lukavice – Během dvou dnů se stala na silnicích Pardubického kraje už třetí smrtelná dopravní nehoda. Po nehodě na Svitavsku a...Celý článek »
vydáno před 29 týdnů 4 dny
Skuteč – Když se veřejnost v dubnu letošního roku dozvěděla, že firmu Botana, kde se šily známé Botasky, odkoupila firma Vasky podnikatele Václava...Celý článek »
vydáno před 45 týdnů 3 dny
Skuteč – V sobotu 13. května se můžete vypravit na Palackého náměstí, kde se bude konat Farmářský májový jarmark. Po úspěšném prvním ročníku i...Celý článek »
vydáno před 2 roky 17 týdnů
Chrudimsko – Před osmou hodinou ranní došlo mezi obcí Přibylov u Skutče a Podlažicemi k vážné dopravní nehodě, při které museli zraněnou ženu z...Celý článek »
vydáno před 2 roky 26 týdnů
Skuteč – Různorodá práce v terénu, neustále se měnící okolnosti, záchrana zvířat nebo školení dětí. I to je jejich práce. S očekáváním už skoro rok...Celý článek »
vydáno před 2 roky 33 týdny
Skuteč – Muž schovával až do své smrti pod střechou svého domu nevybuchlý útočný granát. Přišlo se na to až při uklízení půdy. To ale není vše. Místo...Celý článek »
vydáno před 2 roky 46 týdnů
Skuteč – Nespolehlivost, a tudíž nesmyslnost antigenního testování dětí vyplouvá na povrch. Lidé doufají, že jim už brzy odzvoní. Doufejme, že to...Celý článek »