Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 6 týdnů 5 dnů
Chrudim – Na pondělním jednání si chrudimští zastupitelé zvýšili odměny, aby ani ti neuvolnění členové nepřišli zkrátka, když už ze zákona...Celý článek »
vydáno před 28 týdnů 2 dny
Chrudim – Starosta František Pilný (ANO 2011) by zdánlivě vyřešil kauzu Hotelu Bohemia tím, že by kvůli jeho získání do vlastnictví města prodal...Celý článek »
vydáno před 1 týden 2 dny
Chrudim – Po několikaleté odmlce přičítané pandemii covid-19 se město Chrudim na popud komise pro zahraniční vztahy a cestovní ruch rozhodlo, že...Celý článek »
vydáno před 1 rok 7 týdnů
Chrudim – Největší čas na zastupitelstvu zabralo schvalování nadačního fondu pro bezpečnost provozu na silnicích. Před hlasováním se diskutovalo...Celý článek »
vydáno před 1 rok 15 týdnů
Chrudim – Znění nové odpadové vyhlášky vyvolává u některých občanů rozladěnost. Jeden poplatník může v Chrudimi od nového roku platit až čtyři tisíce...Celý článek »
vydáno před 2 roky 40 týdnů
Chrudim – Před sedmi lety se řešil nález mikve v prostranství před Hotelem Bohemia, kde mělo vzniknout parkoviště pro hotel. Nález přibrzdil...Celý článek »
vydáno před 3 roky 6 týdnů
Chrudim – V loňském roce, respektive již v tom letošním, se museli obyvatelé města obejít bez oficiálních oslav Silvestra. Zrušen byl tradiční...Celý článek »
vydáno před 3 roky 9 týdnů
Chrudim – O tom, že si město založilo svůj „sociální podnik“, v jehož rámci chtělo zaměstnávat ty, kdo obtížně hledají práci, Chrudimské noviny již...Celý článek »
vydáno před 3 roky 17 týdnů
Chrudim – Peníze nebudou. S tímto faktem se musí smířit jak vedení kraje, tak vedení druhého největšího města Pardubického kraje. Propad v příjmech...Celý článek »
vydáno před 3 roky 20 týdnů
Chrudim – Spolupráce s komunisty v Chrudimi sílí. ANO 2011, Piráti a Chrudimáci a komunisté společně přiklepli zakázku bez výběrového...Celý článek »