Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 2 roky 14 týdnů
Chrudim – Pracovníci Technických služeb Chrudim už začali od 6. ledna pomalu odstrojovat vánoční stromeček na Resselově náměstí. Ve čtvrtek ráno jej...Celý článek »
vydáno před 3 roky 20 týdnů
Pardubický kraj - Diskuse vyvolávají v Pardubicích kompostéry. Piráti dokonce zvažují založení komunitní zahrady. Lidé nemají jasno, jaké výhody jim...Celý článek »
vydáno před 4 roky 12 týdnů
Chrudim – V souvislosti se změnou legislativy vyvstala ve městě potřeba urychleně řešit problematiku odpadového hospodářství. Jednou z prvních...Celý článek »
vydáno před 8 let 24 týdny
Chrudim - Radnice se rozhodla vyslyšet stížnosti, které se momentálně množí. Lidé si totiž stěžují na neomluvitelnou absenci popelnic na bioodpad a...Celý článek »
vydáno před 8 let 28 týdnů
Chrudim - Podzim a s ním i velké množství spadaného listí je tu a obyvatelé města se opět začínají ptát, co s odpadem, který vzniká především kolem...Celý článek »
vydáno před 27 týdnů 2 dny
Chrudim – Radní města Chrudim schválili memorandum ke vzniku Centra pro komplexní využití odpadu (CEKVO). Zatím je podle starosty Františka Pilného (...Celý článek »
vydáno před 30 týdnů 4 dny
Chrudim – Na dnešek je hlášeno nejteplejší počasí za celý týden, teploty se vyšplhají v odpoledních hodinách až na 30 stupňů, ale podle...Celý článek »
vydáno před 33 týdny 3 dny
Chrudim – Nový ředitel Technických služeb Chrudim, Martin Netolický, který převzal vedení po nynějším místostarostovi Zdeňku Kolářovi (ANO 2011),...Celý článek »
vydáno před 37 týdnů 1 den
Chrudim – Zatímco před týdnem městská policie řešila domnělou krádež popelnice, která přitom skončila celá v kuka voze Technických služeb Chrudim,...Celý článek »
vydáno před 40 týdnů 2 dny
Chrudim – Na rozdíl od jiných ne tak podstatných věcí už dvanáct dnů visí bez komentáře dříve zainteresovaných politiků na úřední desce "...Celý článek »