Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 3 roky 43 týdny
Chrudim – V pondělí 25. května 2020 byl pokořen nový rekord. Jednání městského zastupitelstva trvalo všehovšudy – tedy i s přestávkami – více než...Celý článek »
vydáno před 4 roky 15 týdnů
Chrudim – V pondělí 9. prosince nejlépe udělal ten, kdo v případě zájmu o jednání městských zastupitelů naladil raději kanál přímého přenosu na...Celý článek »
vydáno před 4 roky 27 týdnů
Chrudim – Poprvé po prázdninách a zdaleka ne v plném složení. Městští zastupitelé se sešli, aby probrali nekonečně dlouhý program, jehož projednávání...Celý článek »
vydáno před 5 let 4 týdny
Chrudim – Druhé řádné jednání městského zastupitelstva začalo v pondělí 25. února za obvyklých podmínek. Ve čtyři hodiny přivítal starosta města...Celý článek »
vydáno před 5 let 15 týdnů
Chrudim – První řádné pod vedením nového starosty Františka Pilného (ANO 2011) a poslední v tomto roce. Takové bylo pondělní jednání městského...Celý článek »
vydáno před 7 let 1 týden
Chrudim – Pondělní jednání městského zastupitelstva přineslo jednu, ne příliš překvapivou informaci. Ti bystřejší ze zastupitelů našlápli motory a...Celý článek »
vydáno před 7 let 27 týdnů
Chrudim - Kdo by očekával, že první jednání městského zastupitelstva po letních prázdninách bude doslova erupcí politických myšlenek a nápadů, které...Celý článek »
vydáno před 7 let 40 týdnů
Chrudim - Pondělí 20. června patřilo místní politické smetánce a pravidelnému zasedání městského zastupitelstva. Až na dva „záškoláky“, byla skvadra...Celý článek »
vydáno před 8 let 15 týdnů
Chrudim - Poslední letošní setkání městských zastupitelů mělo na svém programu celou řadu více i méně zajímavých bodů. Tím nejzajímavějším však bylo...Celý článek »
vydáno před 8 let 40 týdnů
Chrudim - Kdo by na posledním zasedání městských zastupitelů před prázdninami čekal pohodu a věcné, rychlé jednání, ten by se mýlil. Celé čtyři...Celý článek »