Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 2 týdny 3 dny
Chrudim – V březnu posílí řady Městské policie Chrudim dva noví strážníci. Do služby se vrátí jeden bývalý kolega a řady městské policie rozšíří i...Celý článek »
vydáno před 3 týdny 3 dny
Chrudim – Rada města Chrudim bude v pondělí vyhodnocovat podlimitní veřejnou zakázku na stavební úpravy v Hradební ulici 47, kam se už za pět mesíců...Celý článek »
vydáno před 10 týdnů 3 dny
Chrudim – Až do druhého února mohou zájemci o místo u Městské policie Chrudim zasílat svoje přihlášky na městskou podatelnu, a to pouze...Celý článek »
vydáno před 34 týdny 4 dny
Chrudim – Městská policie by se měla přestěhovat z budovy staré radnice dále od náměstí, do budovy nově patřící městu Chrudim. Celý článek »
vydáno před 1 rok 45 týdnů
Chrudim – Město Chrudim se probudilo do prvního květnového pracovního dne s neporušenou májkou. Na věnci v 22 metrové výšce nad Resselovým náměstí...Celý článek »
vydáno před 5 let 8 týdnů
Chrudim – Městská policie je důležitá instituce, kterou si však mnohdy lidé pletou s institucemi jinými. Tu vztahovým poradcem, koučem, jak je dnes...Celý článek »
vydáno před 5 let 9 týdnů
Chrudim – Strážníci městské policie se jen těžko zavděčí všem obyvatelům města. Někdo je vidí na stále stejných místech, jinému přijde, že do krizové...Celý článek »
vydáno před 5 let 1 týden
Chrudim – Léto je časem festivalů, koncertů a oslav. Není proto divu, že spousta z organizátorů těchto akcí trošku „hřeší“ na jistou benevolenci...Celý článek »
vydáno před 5 let 47 týdnů
Chrudim – O strážnících městské policie psaly Chrudimské noviny již mnohokrát. Články jak pozitivní, tak kritické. Chrudimská veřejnost má k jejich...Celý článek »
vydáno před 6 let 8 týdnů
Chrudim – Přístup místní radnice, jejíž prodlouženou rukou jsou strážníci městské policie, k problematice toulavých koček, je, eufemisticky řečeno,...Celý článek »