Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 7 let 30 týdnů
Chrudim - Možnost vyhřívat se v září géniů politických špiček druhého největšího města Pardubického kraje, nabízí teď kancelář tajemníka MěÚ Chrudim...Celý článek »
vydáno před 8 let 2 týdny
Chrudim - Po čtvrtečním jednání politických špiček města a ministra vnitra České republiky Milana Chovance (ČSSD) je jasno. Do druhého největšího...Celý článek »
vydáno před 8 let 16 týdnů
Chrudim - S nečekanou zprávou přišlo dnes Oddělení vnějších vztahů MěÚ. Neuvolněný místostarosta Miroslav Tejkl (ČSSD) opouští vedení města a po...Celý článek »
vydáno před 2 roky 52 týdny
Chrudimsko/Předhradí – Od padesátých let až do ledna 2021 sloužil hrad Rychmburk k sociálním účelům jako domov pro seniory a poslední roky jako...Celý článek »
vydáno před 3 roky 26 týdnů
Česko/Pardubický kraj – Iniciativa WiFi4EU byla financována Evropskou komisí. Podmínkou byla přístupnost signálu „v centrech veřejného...Celý článek »
vydáno před 5 let 10 týdnů
Chrudim - Na policisty se obrátila žena, které v posledních dnech dostávala nabídky od cizích mužů. Z počátku netušila, co to je za hloupý vtip....Celý článek »
vydáno před 5 let 14 týdnů
Chrudim – Bývalí koaliční partneři mezi sebou mají mnohdy vztahy ne nepodobné těm mezi bývalými manžely. Nemohou si přijít na jméno a vzájemná...Celý článek »
vydáno před 6 let 4 týdny
ihned.cz - Kanadský datový analytik Christopher Wylie přiznal, že jeho bývalá společnost Cambridge Analytica zneužila 50 milionů facebookových účtů...Celý článek »
vydáno před 6 let 8 týdnů
Chrudim – Zlaté svatby, vítání občánků a gratulace jubilantům má ve své gesci komise pro občanské záležitosti rady města. Předsedou komise je...Celý článek »
vydáno před 6 let 11 týdnů
Chrudim – Podstatnou změnu přináší vyhláška schválená v průběhu pondělního jednání městského zastupitelstva. Jde o „modernizaci“ vyhlášky k...Celý článek »