Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 7 let 1 týden
Chrudim – Hazardní hry jsou zlo. Na tom se shodují prakticky všichni. Výjimku tvoří ti, kdo hrací automaty a další „ždímačky na peníze“ provozují....Celý článek »
vydáno před 7 let 22 týdny
Chrudim/Heřmanův Městec – V Heřmanově Městci se čas od času dějí poměrně zajímavé věci. Není to tak dávno, co si zde dva chlapíci vyřizovali účty za...Celý článek »
vydáno před 8 let 14 týdnů
Chrudim - Na zdejším policejním oddělení si byl tento týden vyslechnout sdělení podezření z přečinu přechovávání omamné a psychotropní látky a...Celý článek »
vydáno před 8 let 1 týden
Chrudim - Případy krádeží osobních aut nebo třeba jen některých jejich součástí patří v policejní práci k těm nejčastějším.Celý článek »
vydáno před 8 let 33 týdny
Chrudim - Zdejší policie pátrá po muži, který zřejmě pozapomněl nastoupit do výkonu trestu.Celý článek »
vydáno před 8 let 42 týdny
Chrudim - Zdejší policisté se zabývají případem 48letého chlapíka, který se rozhodl krást. V podvečerních hodinách se vloupal do dřevníku u...Celý článek »
vydáno před 9 let 1 týden
Chrudim - Škoda za téměř devět desítek tisíc zůstala za zlodějem, který se „podíval“ do jedné z místních novostaveb.Celý článek »
vydáno před 9 let 3 týdny
Chrudim - Na rušení nočního klidu, možná i schválnost si zdejším policistům stěžovala ve tři hodiny ráno místní žena. Z neznámého pachatele se ve...Celý článek »
vydáno před 9 let 9 týdnů
Chrudim - Ztratit a nalézt lze všelicos. Od peněženky, po jízdní kolo nebo mobilní telefon. Místní oddělení Policie České republiky však nyní hledá...Celý článek »
vydáno před 9 let 18 týdnů
Chrudim - Policisté z místního obvodního oddělení byli požádáni personálem zdejší nemocnice o asistenci při převozu jistého 34letého opilce na...Celý článek »