Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 4 roky 49 týdnů
Chrudim – Muzeum barokních soch (MUBASO) nefunguje. To ví ve městě nejspíše každý. Závěry, které z tohoto evidentního faktu dělá, jsou však člověk od...Celý článek »
vydáno před 7 let 9 týdnů
Chrudim – Nepovedlo se to před rokem, zkusí proto „štěstí“ znovu. Opoziční městští zastupitelé se rozhodli na svém jednání 30. ledna opět hlasovat o...Celý článek »
vydáno před 8 let 12 hodin
Chrudim - Chrudimské noviny před měsícem přinesly informaci, z níž plyne, že si neuvolněný místostarosta města Roman Málek (Koalice pro Chrudim),...Celý článek »
vydáno před 6 dnů 11 hodin
Chrudim – Chrudim sice v minulosti lákala turisty k návštěvě sloganem, že je městem tří muzeí, příští víkend na Velikonoce ale budou mít otevřeno...Celý článek »
vydáno před 15 týdnů 2 dny
Chrudim – Na včerejším jednání zastupitelstva se slovíčkařilo, aby se zakryla pravá podstata problému s nákupem výdusků. Řešila se jen jejich...Celý článek »
vydáno před 16 týdnů 3 dny
Chrudim – Nejedná se o prestižní záležitost, autorem není Matyáš Bernard Braun ani se nezachraňují nejhodnotnější díla barokního sochařství. Přesto...Celý článek »
vydáno před 32 týdny 1 den
Chrudim – Před nedávnem Chrudimské noviny informovaly, že se krypta Muzea barokních soch změní k nepoznání. Stěny se do začátku prosince totiž obarví...Celý článek »
vydáno před 34 týdny 3 dny
Chrudim – Vybrané prostory Muzea barokních soch dostanou novou fazónu. Kapucínská krypta se kvůli tomu změní k nepoznání.  Vstup do krypty byl...Celý článek »
vydáno před 43 týdny 6 dnů
Chrudim – Pokus o paskvil v podobě muzea baroka nevyšel, jak uznal starosta o počínání okolo Muzea barokních soch po roce 2018. Zatímco si ale město...Celý článek »
vydáno před 44 týdny 2 dny
Chrudim – Možná by to chtělo spíše zásah čtrnácti svatých pomocníků, aby někoho konečně napadla spásná myšlenka oslovit odborníky na barokní...Celý článek »