Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 1 rok 6 dnů
Chrudimsko – Když policisté v březnu vyjížděli na základě oznámení řešit přestupek proti občanskému soužití do rodinného domu na Chrudimsku,...Celý článek »
vydáno před 1 rok 9 týdnů
Chrudimsko – Polonahého dealera drog překvapila zásahovka přímo v posteli. Nejméně sedm let si sedmatřicetiletý muž vydělával pěstováním a...Celý článek »
vydáno před 2 roky 27 týdnů
Chrudimsko – Závisláci na pervitinu a konopí mají zase o jednoho dealera méně. Na dopadení tohoto dealera ale sbírala policie důkazy osm let. Osm let...Celý článek »
vydáno před 2 roky 49 týdnů
ČR/Chrudim – Uživatelé konopí nejen k léčebným účelům na podzim zajásali, když Okresní soud v Chrudimi navrhl Ústavnímu soudu v Brně zrušení...Celý článek »
vydáno před 5 let 10 týdnů
Eurozprávy.cz -  Marihuana a konopí obecně byly dlouhou dobu předmětem žhavých diskuzí. Vlády jednotlivých zemí řešily otázku, zda tento druh...Celý článek »
vydáno před 7 let 40 týdnů
Hospodářské noviny - Prodej ej léků na předpis v USA klesl kvůli legalizaci léčebné marihuany. Podle nejnovějších studií se marihuana...Celý článek »
vydáno před 7 let 49 týdnů
Chrudim - Dalšího nemravu, který podle všeho nepochopil, jak se chovat k vyženěné dceři, dopadli místní kriminalisté. Muž z Chrudimska se mohl...Celý článek »
vydáno před 8 let 1 den
Chrudim/Seč - Nejapný žert, nebo prapodivná zkouška integrovaného záchranného systému některým z občanů? Podobné otázky si kladli policisté v neděli...Celý článek »
vydáno před 8 let 3 dny
Chrudim - Vyřídit si účty s místními policisty se rozhodl jeden z místních výtečníků. Poté, co mu v loňském roce soud napařil dvouletou podmínku za...Celý článek »
vydáno před 8 let 2 týdny
Chrudim/Slatiňany - Nechávat bez dozoru otevřenou kancelář se nevyplácí. A dvakrát ne, když má člověk v trezoru schovanou ne zrovna malou finanční...Celý článek »