Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 7 let 5 dnů
Chrudim – Týden nám překvapivě končí už po čtyřech dnech, což je příjemná prémie k pondělnímu volnu. Velikonoce však ani zdaleka neskončily. Co však...Celý článek »
vydáno před 7 let 45 týdnů
Chrudim - Dnešek, tedy pátek 10. června patří ve městě i okolí Noci kostelů. Tento vynález protestantů později přejali i katolíci. Dveře a vrata...Celý článek »
vydáno před 8 let 29 týdnů
Chrudim - Říjen je tu a s ním i ranní mrazíky. Kdo prozatím nedolil nemrznoucí kapalinu do chladiče, má nejvyšší čas. Jinak ale máme krásný podzim a...Celý článek »
vydáno před 10 let 18 týdnů
Slatiňany/Heřmanův Městec - Ve středu ráno kolem šesté hodiny ranní v prvním ze zmiňovaných měst porazilo projíždějící auto chodkyni. Škodu...Celý článek »
vydáno před 11 let 1 týden
Svídnice/Slatiňany/Heřmanův Městec - Během středy se chrudimští hasiči rozhodně nenudili. Vyráželi hned k několika závažným událostem.Celý článek »
vydáno před 11 let 43 týdny
Slatiňany - Unikátní historická památka, takzvaná Švýcárna poblíž Kočičího hrádku ve Slatiňanech, získala za pomoci evropských dotací staronový kabát...Celý článek »
vydáno před 18 týdnů 4 dny
Slatiňany – Ve čtvrtek 21. prosince se koná v kostele sv. Martina koncert Jany Sychrovské. V závěru hudebního vystoupení uslyšíte sbor...Celý článek »
vydáno před 19 týdnů 6 dnů
Slatiňany – Kostel svatého Martina bude plný muzicírování a jeho okolí naplněno vánočními stánky, to vše je připraveno vám v sobotu 9. prosince...Celý článek »
vydáno před 23 týdny 6 dnů
Slatiňany – Přijďte poodhalit příběh svatého Martina na černém koni do Slatiňan. V sobotu 11. listopadu začne od 13  hodin ve slatiňanském...Celý článek »
vydáno před 43 týdny 1 den
Slatiňany – Na začátku města směrem od Chrudimi se střetlo osobní auto s motorkou. Řidička (50) vyvázla bez zranění, ale motorkáře (44) museli...Celý článek »