Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 8 let 4 týdny
Chrudim - S fantastickou a těžko uvěřitelnou zprávou přišlo Gymnázium Josefa Ressela. V souvislosti s pravidelnou akcí „Listování“, tedy cyklem...Celý článek »
vydáno před 4 roky 13 týdnů
Chrudim – V pátek 24. ledna ve 20 hodin se poprvé v tomto roce objeví na pódiu Gymnázia Josefa Ressela scénické čtení – LiStOVáNí. Na...Celý článek »
vydáno před 5 let 4 týdny
Chrudim - Připravte se na poslední představení Listování v tomto školním roce. Koná se v pátek 12. dubna v 18 hodin v Gymnáziu Josefa Ressela. V...Celý článek »
vydáno před 5 let 12 týdnů
Chrudim - V úterý 29. ledna v 17.30 hodin se koná ve společenském sále Gymnázia Josefa Ressela náhradní Listování za listopad. "Svatá Barbora" se...Celý článek »
vydáno před 6 let 44 týdny
Chrudim - Po loňském úspěšném turné s Robertem Fulghumem přiváží LiStOVáNí tentokrát autora kultovního Mládí v hajzlu, C. D. Payna. Na Gymnáziu...Celý článek »
vydáno před 7 let 23 hodiny
Chrudim - Nejen dospělým divákům bude patřit dubnový literární program na Gymnáziu Josefa Ressela. Herci Markéta Lánská, Alan Novotný a Lukáš Hejlík...Celý článek »
vydáno před 7 let 4 týdny
Chrudim - V rámci Března měsíce čtenářů pořádá v neděli 26. března v 11 hodin Gymnázium Josefa Ressela ve spolupráci s dětským oddělením Městské...Celý článek »
vydáno před 7 let 11 týdnů
Chrudim - Přijměte pozvání na Listování - Smrt Zajdy Munroa (Nick Cave), které se koná v pátek 27. ledna od 18 hodin v sále Gymnázia Josefa...Celý článek »
vydáno před 7 let 12 týdnů
Chrudim – Velkou pozornost vzbudil článek Chrudimských novin, jenž byl věnován vytápění v budově Gymnázia Josefa Ressela. Ke čtvrtku 26. ledna měl...Celý článek »
vydáno před 7 let 23 týdny
Chrudim - Se svou dramatickou knihou Drsná cesta přes dva kontinenty se vydává Tomáš Poláček na turné s projektem LiStOVáNí. Na Gymnáziu Josefa...Celý článek »