Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 6 let 3 týdny
Chrudim – Policisté zdejší kriminální služby musí čas od času řešit větší i menší rodinná dramata. Nad mnohými případy zůstává rozum stát – lidé si...Celý článek »
vydáno před 8 let 1 den
Chrudim/Seč - Nejapný žert, nebo prapodivná zkouška integrovaného záchranného systému některým z občanů? Podobné otázky si kladli policisté v neděli...Celý článek »
vydáno před 8 let 3 dny
Chrudim - Vyřídit si účty s místními policisty se rozhodl jeden z místních výtečníků. Poté, co mu v loňském roce soud napařil dvouletou podmínku za...Celý článek »
vydáno před 8 let 2 týdny
Chrudim/Slatiňany - Nechávat bez dozoru otevřenou kancelář se nevyplácí. A dvakrát ne, když má člověk v trezoru schovanou ne zrovna malou finanční...Celý článek »
vydáno před 8 let 4 týdny
Chrudim - Alkohol za volant nepatří. To ví každý, kdo řidičský průkaz má a spoléhá na to i každý, kdo ho nevlastní. Chrudimští dopravní policisté...Celý článek »
vydáno před 8 let 5 týdnů
Chrudim - Další smažku vyhmátli republikoví policisté. V průběhu banální dopravní kontroly v neděli 13. března se dopravákům zdálo cosi podivného na...Celý článek »
vydáno před 8 let 7 týdnů
Chrudim - V souvislosti s nedávnou dopravní nehodou Evy Kolářové, která, podobně, jako její otec Zdeněk, otočila svůj vůz na střechu před místní...Celý článek »
vydáno před 10 let 30 týdnů
Chrudim - Zatím nezjištěný zloděj se vloupal násilím do jedné z místních garáží a takřka ji "vybílil". Vyplývá to z informace tiskového mluvčí...Celý článek »
vydáno před 12 let 10 týdnů
Chrudim - Ve středu krátce po poledni oznámila místní 30letá žena republikové policii, že se obává o život svého bývalého manžela. Poslal jí totiž...Celý článek »
vydáno před 12 let 15 týdnů
Chrudim/Třemošnice - Chrudimští a pardubičtí kriminalisté dopadli společně v Čáslavi 34letého muže z Královéhradecka, který má na svědomí...Celý článek »