Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 25 týdnů 4 dny
Chrudimsko – Dodávka je na šrot, ale všichni přežili. Další řidič (28), který přehlédl železniční přejezd bez závor a značku přikazující...Celý článek »
vydáno před 30 týdnů 1 den
Chrudim – S blížícími se svátky možná někteří budou potřebovat vyhledat lékařskou službu první pomoci (LSPP) neboli pohotovost kvůli takovým...Celý článek »
vydáno před 2 roky 40 týdnů
Slatiňany – Občas vyjedou strážníci i na pomoc majitelům zvířat na útěku. Jenom v Chrudimi se to stalo tento rok hned několikrát. Připomenout...Celý článek »
vydáno před 4 roky 17 týdnů
Pardubice/Chrudim – Nemocnice Pardubického kraje od 19. března ruší možnost přítomnosti další osoby (doprovodu rodičky) u porodu. Toto opatření je...Celý článek »
vydáno před 4 roky 20 týdnů
Pardubice – Hejtman Pardubického kraje Martin Netolický svolal v úterý odpoledne mimořádnou poradu se zástupci složek integrovaného záchranného...Celý článek »
vydáno před 4 roky 36 týdnů
Chrudim - Prostornější a pohodlnější pro pacienty i personál. Ambulance a příjem interního oddělení Chrudimské nemocnice se v minulých dnech...Celý článek »
vydáno před 5 let 14 týdnů
Chrudim – Pro mnohé jde jen o oblíbenou zkratku, zaměstnanci Vodafonu však tudy pravidelně cestují do práce. Železniční přejezd v Průmyslové ulici se...Celý článek »
vydáno před 5 let 14 týdnů
Chrudim/Slatiňany – Rekonstrukce železničního přejezdu u městečka v sousedství Chrudimě proběhla před čtyřmi lety. Už po jejím skončení začali řidiči...Celý článek »
vydáno před 5 let 22 týdny
Chrudim - Do Chrudimské nemocnice dochází již druhým rokem canisterapeut Pavel Spálený se svým pejskem Indym. Každá jejich návštěva přináší pacientům...Celý článek »
vydáno před 6 let 9 týdnů
Chrudim – Předražená cyklostezka, kterou kolaři ve velké míře spíše ignorují dostane v těchto dnech svou finální podobu. Začíná totiž stavba...Celý článek »