Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 7 let 42 týdny
Chrudim - Co by neuvolněný místostarosta Roman Málek (Koalice pro Chrudim) mohl postrádat ve výkonu funkce asistenta místopředsedy Vlády České...Celý článek »
vydáno před 8 let 15 hodin
Chrudim - Přestože členové komise pro zahraniční vztahy se na její zasedání předsedovi Romanu Málkovi (Koalice pro Chrudim) zrovna nehrnou, sám její...Celý článek »
vydáno před 8 let 12 týdnů
Chrudim - Poté, co se večeře ze zahraničních specialit setkaly s velkým úspěchem, připravil neuvolněný místostarosta a předseda komise pro zahraniční...Celý článek »
vydáno před 6 let 1 týden
Chrudim – Vyhledávání nových a perspektivních partnerských měst dle všeho vázne. „Na triku“ má tuto agendu šéf komise pro zahraniční vztahy rady...Celý článek »
vydáno před 7 let 10 týdnů
Chrudim – Komise pro zahraniční vztahy rady města podle svého předsedy Romana Málka (Koalice pro Chrudim) nezahálí. Stále hledá nového partnera ze...Celý článek »
vydáno před 7 let 47 týdnů
Chrudim - Velký zájem vyvolala informace o havarijním stavu ulice Na Kopanici. Chrudimské noviny toto téma otevřely jako první a po jejich upozornění...Celý článek »
vydáno před 8 let 5 týdnů
Chrudim - Poldr Na Šancích s největší pravděpodobností vznikne. Na tomto závěru se shodli i městští zastupitelé. Přestože debata, která se k tomuto...Celý článek »
vydáno před 8 let 6 týdnů
Chrudim - Už se to blíží, už je to skoro tady. Po dlouhých letech se v Muzeu objeví krásné ženy oděné do krásných šatů. Módní přehlídka, která je...Celý článek »
vydáno před 8 let 1 týden
Chrudim - Zatímco v dobách ne tak zcela dávných byla spolupráce mezi Chrudimí a partnerským městem Ede na úrovni „tvrdých“ projektů, v současné době...Celý článek »
vydáno před 8 let 30 týdnů
Chrudim - Budova bývalé sauny a pozdějšího nevěstince Malibu je opět k mání. Poté, co před více než třemi lety prapodivné projekty napojené na...Celý článek »