Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 1 rok 45 týdnů
Chrudim – Územní plán města Chrudim prozatím nepočítá s ničím, co by bylo zacílené na likvidaci odpadu. Ve hře jsou dotace a celý záměr výstavby...Celý článek »
vydáno před 2 roky 10 týdnů
Chrudim – Součástí příprav velkého sběrného dvora v průmyslové zóně západ je i zhotovení průzkumného geologického vrtu. Starosta František Pilný (ANO...Celý článek »
vydáno před 2 roky 10 týdnů
Chrudim – V současnosti probíhá na Krajském úřadě Pardubického kraje zjišťovací řízení v rámci posuzování vlivů na životní prostředí (EIA) k...Celý článek »
vydáno před 6 let 27 týdnů
Chrudim – Chybějící posudky vlivu stavby na životní prostředí, takzvaná „EIA“ přibrzdily stavbu druhé části obchvatu města. V současné době jsou však...Celý článek »
vydáno před 7 let 25 týdnů
Chrudim/Pardubice – Volby do krajského zastupitelstva stojí za dveřmi. Uskuteční se v termínu 7. - 8. října a kandidáti se na poslední chvíli snaží „...Celý článek »
vydáno před 7 let 26 týdnů
Chrudim/Pardubice/Vídeň - Nadnárodní projekt Pocta Josefu Resselovi pokračuje. Jednoho z největších českých vynálezců, chrudimského rodáka Josefa...Celý článek »
vydáno před 7 let 33 týdny
Chrudim - Krajští silničáři dokončili sérii oprav komunikací, které byly nadměrně opotřebeny při nedávné výstavbě obchvatu Chrudimi. Jedná se o...Celý článek »
vydáno před 7 let 48 týdnů
Pardubice - Pardubický kraj a Správa údržba silnic Pardubického kraje řeší problematiku napojení obcí a měst na dálnici D35. Silničáři proto zadali...Celý článek »
vydáno před 7 let 50 týdnů
Pardubice - S platností od úterý 12. dubna mohou řidiči, kteří pojedou po silnici I/37 v úseku mezi Pardubicemi a Hradcem Králové, zvýšit rychlost až...Celý článek »
vydáno před 7 let 1 týden
Pardubice - Sedmý ročník soutěže Nejzdařilejší stavba silničního hospodářství v Pardubickém kraji za rok 2015 zná své vítěze. O titul nejlepší stavby...Celý článek »