Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 1 týden 6 dnů
Chrudimsko – Tuto každodenní činnost měl mít v popisu práce někdo jiný, kterého k tomu účelu vybral ve výběrovém řízení Pardubický kraj. Jméno této...Celý článek »
vydáno před 1 týden 6 dnů
Chrudim – Policejní mluvčí Iveta Kopecká dnes potvrdila, že chrudimští kriminalisté po několikaměsíční práci dopadli a obvinili dealera, který...Celý článek »
vydáno před 4 týdny 5 dnů
Chrast – Jeden z posledních stromů, který se počítal mezi nejstarší vysazené stromy v zámecké zahradě v Chrasti založené v 18. století, byl buk...Celý článek »
vydáno před 8 týdnů 1 den
Chrudimko – Policie zadržela v pátek o půl jedné ráno v Družstevní ulici ve Skutči devatenáctiletého mladíka, který už byl v minulosti za trestnou...Celý článek »
vydáno před 19 týdnů 2 dny
Chrudimsko – Na policejní linku byla dnes odpoledne oznámena informace o muži s nožem. Vyhrožoval a choval se agresivně. Šlo o minuty. Do Chrasti se...Celý článek »
vydáno před 30 týdnů 6 dnů
Skuteč – Když se veřejnost v dubnu letošního roku dozvěděla, že firmu Botana, kde se šily známé Botasky, odkoupila firma Vasky podnikatele Václava...Celý článek »
vydáno před 45 týdnů 6 dnů
Chrast (Podskála) – Na cestě za Chacholicemi směrem na Podskalu, kam vede slepá ulice, k jedné z informačních tabulí na naučné stezce Chrastecka,...Celý článek »
vydáno před 46 týdnů 5 dnů
Skuteč – V sobotu 13. května se můžete vypravit na Palackého náměstí, kde se bude konat Farmářský májový jarmark. Po úspěšném prvním ročníku i...Celý článek »
vydáno před 48 týdnů 20 hodin
Chrast – Chrast městskou policii sice nikdy neměla, zato v obci až do konce roku 2021 fungovalo policejní Obvodní oddělení Chrast. Jednání o...Celý článek »
vydáno před 1 rok 12 týdnů
Pardubický kraj – Program regenerace městské památkové rezervace (MPR) a městské památkové zóny (MPZ) je nástrojem k obnově kulturních památek v...Celý článek »