Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 9 týdnů 1 den
Chrudimsko – Záchranná stanice a ekocentrum Pasíčka pro divoká zvířata v Boru u Skutče, kterou před 25 lety zřídil Český svaz ochránců přírody,...Celý článek »
vydáno před 2 roky 32 týdny
Chrudim – V dnešní době už se garáže někdy pronajímají i k jiným účelům, než je parkování auta, třeba i k ubytování těm, kteří by jinak skončili bez...Celý článek »
vydáno před 2 roky 42 týdny
Proseč/Pasíčka – Ekocentrum a záchranná stanice Pasíčka realizuje ekovýchovné programy a současně se ve venkovní expozici areálu můžete seznámit...Celý článek »
vydáno před 3 roky 5 týdnů
Proseč/Bor u Skutče – Záchranná stanice a ekocentrum Pasíčka funguje a pomáhá divokým zvířatům už dlouhá léta. Od té doby, co ale musí mít kvůli...Celý článek »
vydáno před 4 roky 29 týdnů
Chrudim – Září nám začalo, léto nejspíše pomalu končí. Díky Bohu za déšť, který přináší tolik potřebnou vláhu do naší přírody. O víkendu nás čeká...Celý článek »
vydáno před 7 let 1 týden
Chrudim - Pestrou a zajímavou službu si mohli v kalendáři odškrtnout strážníci městské policie ve čtvrtek 31. března. Podařilo se jim pokutovat dva...Celý článek »
vydáno před 10 let 1 týden
Chrudim - Celého čtvrt milionu korun mají letos radní města k dispozici, aby je mohli rozdat formou darů nejrůznějším zájmovým sdružením nebo...Celý článek »
vydáno před 10 let 27 týdnů
Chrudim - Pokud si snad váš čtyřnohý přítel neustále vynucuje pozornost a nosí v tlamě vodítko, jde o neklamné znamení, že se blíží ...Celý článek »
vydáno před 10 let 43 týdny
Holice - Ve čtvrtek v půl jedenácté dopoledne vyrážela jednotka místních hasičů do zdejší mateřské školy, odkud se z komína ozývalo soví...Celý článek »
vydáno před 10 let 46 týdnů
Chrudim - Státní svátek znamenal pro zraněná zvířata ze Záchranné stanice Pasíčka den, kdy se po vyléčení všech neduhů mohla znovu vrátit zpět do...Celý článek »