Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 20 týdnů 6 dnů
Pardubice – Co se před měsícem zdálo být jen humorným příběhem na dobrou noc, jako by se pomalu stávalo skutečností. V Pardubicích opět ve velkém...Celý článek »
vydáno před 35 týdnů 1 den
Chrudim – Město Chrudim po mnoha upozorněních občanů už podruhé za poslední rok přistoupilo k urychlené celoplošné deratizaci. V těchto dnech ale...Celý článek »
vydáno před 37 týdnů 3 dny
Chrudim – Město Chrudim upozorňuje, čeho by se měl každý občan vyvarovat, až bude deratizační firma na veřejných místech rozmísťovat otrávené návnady...Celý článek »
vydáno před 6 let 22 týdny
Chrudim – Není to tak dávno, co si obyvatelé Moravské ulice stěžovali, že jim po dvorku pobíhají potkani. V současné době je však situace podstatně...Celý článek »
vydáno před 1 týden 11 hodin
Chrudim – Hlodavci se bohužel na chrudimském sídlišti přemnožili a lidé si na setkání s nimi stěžují na městě. Následujících pět týdnů proto opět...Celý článek »
vydáno před 17 týdnů 3 dny
Chrudim – Zatímco nábřeží Chrudimky se zatím k lepšímu neproměnilo, na mostě, který bude celý nahrazen novým v příštím roce, se už pracuje. S tím ale...Celý článek »
vydáno před 45 týdnů 3 dny
Chrudim – Potkani mívají v některých lokalitách kvůli otevřeným popelnicím pravidelný rej, většina lidí už ale jejich přítomnost ani nevnímá. Od...Celý článek »
vydáno před 1 rok 2 týdny
Chrudimsko – Kniha se prodává pěkně, přímo v chrudimských knihkupectvích se ale nedá sehnat, jistotou je kancelář Vodních zdrojů Chrudim a nebo...Celý článek »
vydáno před 1 rok 15 týdnů
Chrudim – Zeď u Chrudimky poblíž restaurace Kateřina se zhroutila už v březnu 2021, ale dodnes se nikdo nemá k její opravě. Povodí Labe alespoň...Celý článek »
vydáno před 1 rok 28 týdnů
Chrudim – Prašnost, omezení dopravy a nespokojenost některých občanů s sebou nese budování kanalizace v Medlešicích. Především starší obyvatelé byli...Celý článek »