Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 2 roky 36 týdnů
Chrudim – Silvestrovské napadení v Rooseveltově ulici pořádně otřáslo jinak poklidným městem. Strážníci městské policie trestnému činu bohužel...Celý článek »
vydáno před 2 roky 37 týdnů
Chrudim – Novoroční scénář, který se pravidelně opakuje po celé republice, se tentokrát odehrál ve městě Chrudim. V Rooseveltově ulici totiž došlo k...Celý článek »
vydáno před 4 roky 12 týdnů
Chrudim – Dokončované přednádraží je stále předmětem diskusí. Chrudimáci se nejčastěji pozastavují nad tím, že nový mobiliář sice bude oku lahodit,...Celý článek »
vydáno před 7 let 4 týdny
Chrudim – Sobota 19. srpna pro strážníky městské policie sice neznamenala dopadení žádné z celostátně hledaných osob, ale přesto byla jejich služba...Celý článek »
vydáno před 7 let 14 týdnů
Chrudim – V minulém týdnu se odehrála nemilá událost, která mezi veřejnost opět přinesla otázky po fungování městské policie. V úterý 6. června o půl...Celý článek »
vydáno před 7 let 36 týdnů
Chrudim – S kuriózním dotazem se teď obrátil na město jeden z obyvatel domů u místního vlakového nádraží. Někdo z ze sousedů Josefa Skřivánka má...Celý článek »
vydáno před 8 let 38 týdnů
Chrudim - Blok bytových domů pod nádražím je vděčným tématem kuriózních historek a událostí, které se jinde ve městě stát zkrátka nemohou. Po její...Celý článek »
vydáno před 9 let 28 týdnů
Chrudim - Slibovaná rekonstrukce chodníků v okolí chrudimského „Bronxu“ byla zahájena v úterý 3. března. Město by zde mělo opravit několik...Celý článek »
vydáno před 10 let 29 týdnů
Když chci něco, co mají v regálech blízkého supermarketu, musím mít peníze, za něž bych si to koupil. Pokud peníze nemám, nekoupím si nic. Jak...Celý článek »
vydáno před 10 let 39 týdnů
Chrudim - Rekonstrukce Rooseveltovy ulice a vnitrobloku mezi ulicí Revoluční a Palackého skončila. Akce, která od letošního dubna komplikovala život...Celý článek »