Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 8 týdnů 2 dny
Chrudim – Současná kronikářka města Chrudim Lenka Tichá oznámila, že ze své pozice odchází. Ke konci roku 2024 rezignuje a na její místo bude muset...Celý článek »
vydáno před 7 let 13 týdnů
Chrudim – Poté, co na funkci kronikáře rezignoval bývalý šéf chrudimského okresního archivu Jiří Šulc, stála radnice před nelehkým úkolem. Úředníci a...Celý článek »
vydáno před 7 let 23 týdny
Chrudim – Rok se s rokem sešel a město musí hledat nového kronikáře. Takřka na měsíc přesně rezignovala kronikářka Jana Stejskalová, která ve funkci...Celý článek »
vydáno před 8 let 7 týdnů
Chrudim - Koncem minulého roku bylo jasno v otázce, která trápila nejen odbornou veřejnost. Na místě kronikáře nahradila bývalého šéfa Okresního...Celý článek »
vydáno před 8 let 13 týdnů
Chrudim - Po rezignaci Ivo Šulce na funkci kronikáře města, měli členové Kulturní a letopisecké komise Rady města Chrudim nelehký úkol. Měli najít...Celý článek »
vydáno před 3 roky 37 týdnů
Chrudim – Nová pravidla o ochraně osobních údajů začínají v důsledcích působit dokonale absurdně. Nejpilnější chrudimský kameraman a fotograf...Celý článek »
vydáno před 6 let 49 týdnů
Chrudim – Rekonstrukce kanalizace pod Palackého třídou úspěšně započala uzavírkami několika ulic a již tradičně zmatenými řidiči, naštvanými...Celý článek »
vydáno před 8 let 22 týdny
Chrudim - Poté, co byl bývalý ředitel Okresního státního archivu Chrudim Ivo Šulc "převelen" a stal se šéfem nadřízeného archivu v Zámrsku,...Celý článek »
vydáno před 11 let 29 týdnů
Pardubice - Pouze jednou za rok má každý šanci zblízka a zdarma objevit svět kultury a historie před vlastním prahem. Každoročně v září vzdávají...Celý článek »