Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 25 týdnů 5 dnů
Chrudim – Velkou sobotní akcí na pozemku Školního statku Střední zemědělské školy a Vyšší odborné školy Chrudim ve Vestci je národní soutěž...Celý článek »
vydáno před 40 týdnů 6 dnů
Chrudim – Letos proběhl první ročník celostátní soutěže Zelená obec roku. Mezi města a obce ČR, které razí zodpovědný přístup k životnímu...Celý článek »
vydáno před 48 týdnů 1 den
Chrudim – Představte si, že jste nic neprovedli a najednou vás začne pronásledovat několik policejních hlídek a ještě po vás začnou střílet. Tak...Celý článek »
vydáno před 49 týdnů 22 hodiny
Chrudim – Město už zapracovalo na splnění jednoho nápadu chrudimských občanů, kteří se zapojili do projektu Tvořím Chrudim a posunulo k realizaci...Celý článek »
vydáno před 2 roky 25 týdnů
Chrudim – TECHNOhrátky, které se konaly 29. září na Střední škole zemědělské a Vyšší odborné škole Chrudim, se nesly ve znamení dobré nálady, pohody...Celý článek »
vydáno před 2 roky 32 týdny
Chrudim – Rada města včera schválila souhlasnou odpověď na petici proti variantě obchvatu číslo 1 a starosta František Pilný (ANO 2011) prý bude...Celý článek »
vydáno před 3 roky 32 týdny
Chrudim – Rozčarování nad uzavřeným příjezdem do města bylo velké. Co s vlastně stalo a proč auta nemohla najíždět do Dašické ulice, věděl málokdo....Celý článek »
vydáno před 3 roky 44 týdny
Chrudim – Připravovaná legislativa v oblasti nakládání s odpady tlačí obce do efektivnějšího třídění. Cílem je omezit skládkování ve...Celý článek »
vydáno před 3 roky 48 týdnů
Chrudim – Prakticky každá vodovodní síť má nějaké ztráty. Vinou bývá potrubí, které není z nejnovějších, a působí zde i další příčiny. Nejinak je...Celý článek »
vydáno před 4 roky 16 týdnů
Chrudim/Vestec – Nové víceúčelové hřiště vzniklo v chrudimské místní části Vestec. Dlouhodobě zde chybělo místo pro sportovní vyžití dětí i...Celý článek »