Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 1 rok 33 týdny
Chrudimsko – Muž (29) a žena (40) skončili po opakovaném obvinění z několika trestných činů ve vazbě a hrozí jim vězení s maximální výší od 2 do 5...Celý článek »
vydáno před 1 rok 37 týdnů
Pardubice – Pardubičtí kriminalisté z oddělení obecné kriminality v minulých dnech zahájili trestní stíhání dvou mužů cizí národnosti ve...Celý článek »
vydáno před 4 roky 15 týdnů
Chrudim – Nejprve prošel úpravami kruhový objezd, který zakončuje Vlčnovskou ulici, poté přišel na řadu „kruhák“ u Kauflandu. Prakticky vždy, když k...Celý článek »
vydáno před 5 let 39 týdnů
Chrudim - V době letních dovolených, kdy lidé opouštějí své domovy, se domy či byty mohou stát terčem zlodějů. Městská policie Chrudim v rámci...Celý článek »
vydáno před 5 let 43 týdny
Chrudim – Velká parkoviště na chrudimských sídlištích s sebou přinášejí celou řadu problémů. Čas od času tu někdo „škrábne“ auto sousedovi neúmyslně...Celý článek »
vydáno před 6 let 19 týdnů
Chrudim – V minulém týdnu policisté konečně objasnili případ „sklepního fantoma“. Podle jejich zjištění to byla partička výtečníků, kdo se zaměřoval...Celý článek »
vydáno před 6 let 28 týdnů
Chrudim – Řádění rumunských band, není pro obyvatele města ničím neznámým. Před rokem s nimi udělal nemilou zkušenost jeden z Chrudimáků, kterého...Celý článek »
vydáno před 6 let 48 týdnů
Chrudim – Před pondělní čtvrtou hodinou se dopravní nehoda neudála výjimečně u odbočky na Tři Bubny, ale přímo za kruhovým objezdem u Kauflandu....Celý článek »
vydáno před 7 let 1 týden
Chrudim - V neděli 27. listopadu okolo šesté hodiny večerní neslavili policisté a strážníci první adventní neděli, ale museli vyjíždět k výtečníkovi...Celý článek »
vydáno před 7 let 47 týdnů
Chrudim - Po náročném víkendu, chvilka odpočinku. Službu bez nějakých zvláštních excesů absolvovali strážníci městské policie v pondělí 30. května....Celý článek »