Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 2 roky 36 týdnů
Chrudim – Rallye Železné hory je jenom jedním z pěti závodů Českomoravského poháru rallye. Další rallye jiných pořadatelů se konají v různých koutech...Celý článek »
vydáno před 2 roky 49 týdnů
Seč – V neděli 9. května se odehrála nebývalá akce na březích Sečské přehrady: Na 40 dobrovolníků z řad rybářů a jejich rodin ve...Celý článek »
vydáno před 2 roky 49 týdnů
Seč – V neděli 9. května se odehrála nebývalá akce na březích Sečské přehrady: Na 40 dobrovolníků z řad rybářů a jejich rodin ve spolupráci...Celý článek »
vydáno před 6 let 25 týdnů
Chrudim – Kolony aut stojí pravidelně v ulici Čs. armády, lemují vlakové a autobusové nádraží. Důvodem jsou uzavírky na Palackého třídě. Koncem...Celý článek »
vydáno před 6 let 35 týdnů
Chrudim – Každoroční postupná destrukce nejvýznamnějších schodišť v centru města, uzavírky v okolí Resselova náměstí a odpadky poházené po celé délce...Celý článek »
vydáno před 7 let 6 dnů
Seč – Hasiči i policisté na Velký pátek rozhodně neměli klidnou službu. Na nepozornost při lovu ryb doplatil jeden rybář na Sečské přehradě, který se...Celý článek »
vydáno před 7 let 1 týden
Seč - Sečská přehrada ve východních Čechách není jen místo pro plavání, turistiku a rybolov v krásné přírodě, ale také okouzlující ráj Železných hor...Celý článek »
vydáno před 8 let 1 den
Chrudim/Seč - Nejapný žert, nebo prapodivná zkouška integrovaného záchranného systému některým z občanů? Podobné otázky si kladli policisté v neděli...Celý článek »
vydáno před 8 let 44 týdny
Medlešice - V době od 18. do 20. června dojde ke krátkodobému uzavření železničního přejezdu na silnici III/322 35 v této chrudimské místní části....Celý článek »
vydáno před 8 let 45 týdnů
Seč - Zatím nezjištěný zloděj ukradl v noci na 31. května ze sečského kempu Pláž vodní šlapadlo, které bylo připevněno k břehu řetězem. Podle všeho...Celý článek »