Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 12 týdnů 2 dny
Chrudim – Rozpracované projekty, které současná koalice dokončuje, navyšují celkový počet investic v roce 2024 na 285 milionů korun. Těmi největšími...Celý článek »
vydáno před 2 roky 19 týdnů
Chrudim – Jedním z jedenácti bodů, které včera projednávala Rada města, byl návrh rozpočtu na rok 2022. Město si také vzalo 50 milionový úvěr na akci...Celý článek »
vydáno před 2 roky 22 týdny
Chrudim - Kde ty prachy jsou a mnoho dalších otázek už nebudou muset řešit jako v písni skupiny Garáž všichni zvědaví Chrudimáci, kteří mají rádi...Celý článek »
vydáno před 2 roky 40 týdnů
Chrudim – Starosta František Pilný (ANO 2011) s místostarostou Alešem Nunvářem (Piráti) udělali malé rozpočtové okénko, aby seznámili občany s...Celý článek »
vydáno před 3 roky 18 týdnů
Chrudim – První návrh rozpočtu města pro příští rok je na světě. Jednat o finální podobě příjmů a výdajů městské kasy budou začátkem prosince ještě...Celý článek »
vydáno před 3 roky 43 týdny
Chrudim – V průběhu pondělního jednání městského zastupitelstva došlo i na rokování o dopisu, který měl starosta odeslat nikoli vedení Evropské...Celý článek »
vydáno před 4 roky 16 týdnů
Chrudim – Piráti se na svém facebooku pochlubili, jak se jim rekordně podařilo navýšit investiční část rozpočtu města Chrudim na rok 2020 o 44 %, na...Celý článek »
vydáno před 4 roky 20 týdnů
Chrudim – Každý rok na podzim schvaluje město svůj rozpočet na další rok. Nejinak je tomu i letos. První návrh příjmů a výdajů projednali městští...Celý článek »
vydáno před 5 let 15 týdnů
Chrudim – Bezpochyby nejemotivnějším bodem, o němž městští zastupitelé v pondělí jednali, byl městský rozpočet na rok 2019. Větší jeho část...Celý článek »
vydáno před 5 let 15 týdnů
Chrudim – Většina běžných zaměstnanců si o případném „odchodném“ může nechat zdát. Často sice dostávají kvartální odměny a příspěvky na stravenky, v...Celý článek »