Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 5 let 24 týdny
Česká Třebová - Hokejbalisté z Heřmanova Městce na úvodní jarní vysokou výhru navázat nedokázali, na horké půdě České Třebové se jim ani jednou...Celý článek »
vydáno před 5 let 24 týdny
Chrudim - Vyřazovací boje skončily pro chrudimské basketbalisty v nejkratším možném čase. Již ve čtvrtfinále totiž v dvojzápase proti Holicím roli...Celý článek »
vydáno před 5 let 46 týdnů
Chrudim - Dvě domácí utkání chrudimských basketbalistů přinesla po jednom vítězství a jedné porážce. Proti Vysoké nad Labem svěřenci trenéra Popelky...Celý článek »
vydáno před 7 let 25 týdnů
Chrudim - Skvělá sezóna chrudimského DARRENu i nadále pokračuje. Po vítězství základní části 2. ligy skupiny B se naši basketbalisté vydali do play-...Celý článek »
vydáno před 7 let 43 týdny
Kutná Hora / Chrudim - Druholigoví basketbalisté Chrudimi o posledním víkendu nedokázali ani jednou zvítězit a po dvou porážkách svoji skvělou pozici...Celý článek »
vydáno před 12 let 12 týdnů
Chrudim - Nevyhovující stadiony. Právě na tomto faktu ztroskotal sen chrudimských fotbalistů na druhou nejvyšší soutěž v České republice. Co přesně...Celý článek »
vydáno před 12 let 12 týdnů
Chrudim - Pro všechny chrudimské fanoušky přišla v úterý večer zdrcující zpráva. Český fotbalový svaz nedal povolení pro druhou ligu zde v Chrudimi,...Celý článek »
vydáno před 12 let 15 týdnů
Chrudim – Fotbalová sezóna se kvapem chýlí ke konci, již nyní ji ale zhodnotíme s předsedou klubu Janem Čechlovským.   Pane Čechlovský, na úvod...Celý článek »
vydáno před 12 let 17 týdnů
Praha – Sobotní remíza MFK Chrudim na hřišti Loko Vltavín mohla odstartovat velkolepé oslavy postupu do 2. ligy! Naši fotbalisté mají náskok patnácti...Celý článek »